Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell minden velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden velem kapcsolatos dologba beleszólnia anyámnak?

Figyelt kérdés
43 vagyok, külön élek a férjemtől. Én diplomás vagyok, ő fizikai munkás. Sosem érdekelt, az csak egy papír. Eddig azért rágta a fülem, hogy legyen valakim. Most lett, aki szintén fizikai munkás, illetve fiatalabb is tőlem. Már nem jó, mert nekem csak egy diplomással szabadna összejönni. Még nem is ismeri, már leírja. Miért van erre szükség? Miért nem lehet szimplán örülni, hogy van valaki. Persze jött, hogy a gyerek az első és nehogy elhanyagoljam. Az egész életem a gyerekről szól, nem is értem az egészet, hogy miért kell ezzel jönni és erre figyelmeztetni. És hogy készüljek, hogy az exem le fog k....zni. Mert férjnél vagyok. Miért nem lehet szimplán velem örülni.
2022. jan. 4. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vagy ha bemutatja, legalább jobban tudja ekézni, mint általában a banyaanyósok szokták.
2022. jan. 4. 13:18
 12/12 anonim ***** válasza:
2 hónapos kapcsolatnál még legyen biztos, h hosszabbtávra szól,szerintem csak akkor érdemes bemutatni.
2022. jan. 4. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!