Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányok közt nincsenek incelek?
7.
Ez onnantól borul, hogy egyenlőségjel kerül a redditen mozgalmakat szervező meg sorozatgyilkosokat ünneplő figurák és a "csak sima balfék emberek" között, akik egyáltalán nem agresszívek vagy pszichopaták. Olyan mintha azt mondanánk, hogy egy műhiba miatt beteget elvesztő orvos és Jeffrey Dahmer egyforma, mert mindkettőjüknek köze volt több ember halálához.
Talán kisebb az erzelmi intelligenciájuk, és amég elmennek egy olcsó prostihoz is úgy érzik megkapták a törődést?
Meg a legtöbbjük már fiatalon hozzáköti magát egy nőhöz a pujákkal.
Jó, ne akadjunk fenn az "incel" szón, arra akartam utalni, hogy olyan ember, aki tartósan szexuális kapcsolat nélkül él, pedig vágyna rá. Ez az, amit nem tudok megítélni hogyan műkődik náluk, mert egyrészt olyan fiatalon szülnek, másrészt mennyire tartják magukat hűségesnek még akkor is, ha megházasodnak.
Szerintem köztük nagyon kevesen lehetnek szinglik, gyakorlatilag mindenki párkapcsolatban él, az hogy ez milyen minőséggel és tartalommal bír, az egy másik kérdés.
12.
Ez így igaz, de fordítva nem. Minden incel lúzer, de nem minden lúzer incel. Aki csak simán lúzer az nem gyűlölködik "automatikusan" vagy ilyesmi. Ez szándékos - és manipulatív - összemosás. Bár látom, hogy ez vagy troll-eszköztárad része, vagy csak amolyan kocsmai mentalitás.
Lehet, hogy van 1-2 köztük de nem jellemző.
Pont ma olvastam, hogy az újév első kisbabája a kis Szelim lett. Édesanyja 19 éves, és ez volt a negyedik szülése!
Tippeljetek a származására!
18.
Ilyen erővel, aki állandóan módosítgat - nevezhető behódolónak, opportunistának? Ez is nagyon olcsó leegyszerűsítés lenne. Valahol a kettő között volna az igazság, kell változni, de nem minden áron és nem minden ember köhintésére, magadat ennek alárendelve.
A legideálisabb az, ha valaki megtanul egyedül boldognak lenni. Ha ez sikerül, szabad ember vagy. De ez ritka, eddig egyedül egy motoros figuránál láttam ezt kiteljesedni és ő le is szarja vastagon a dolgokat. Igaza is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!