Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Nemrég jött hozzánk egy új kolléga. Már ez elejétől kezdve nagyon szimpatikus volt. Rengeteget nevetünk és beszélgetünk (nem munkáról) együtt.
Izzik köztünk a szikra, viszont neki barátnője van. Mégis azt érzem, mintha kezdene köztünk kialakulni valami. Mindig mélyen és hosszan néz a szemembe, a múltkor egymás mellett mentünk, majdnem megfogta a kezem stb. (A múlt éjjel azt álmodtam, hogy lefeküdtünk)
Viszont tekintettel arra, hogy párja van, nem szeretném tönkre tenni a kapcsolatát, tehát nem lesz köztünk semmi, csak nem egyszerű, ha ennyire vonz az illető.
Ebben a helyzetben átgondolnám, hogy milyen ember az, aki így viselkedik a barátnőjével, és akarnék-e a barátnője helyében lenni.
Aztán én egyszerűen kiábrándulnék belőle, mert nekem egy csini pofi meg egy izmos felsőtest már régóta nem elég a szerelemhez.
Kicsit sóhajtoznék, hogy megint pechem van, kevés a normális pasi. Aztán elkezdenék ismerkedni mással, aki szingli, és akivel esélyes, hogy lesz is valami.
Jól mondja az 1-es. Ha ennyire tiszteletlen a mostani párjával szemben, akkor veled vajon nem lesz-e az ha majd együtt lesztek és belibben a képbe 3gy újabb vonzó csaj.
Ilyen mindig van, akármennyire szereted az aktuális párod, hogy megtetszik más, sőt rájössz, hogy kompatibilisek is lennétek. Szóval a fiúnak lehet tetszik, hogy még mindig van "vonzereje" , közben meg nem is akarja dobni a barátnőt, értsd:játszik veled.
Én nem mennék bele tuti ilyen helyzetbe, kapcsolatba, ebből te nem jöhetsz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!