Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból kialakulhat valódi kapcsolat?
24 éves vagyok,most fogok diolomázni januárban.
Egy ideje összejárunk, szexkapcsolatban,illetve inkább barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk egy pasival (10 évvel idősebb nálam).
Én picit kezdek belezúgni. Együtt is alszunk,amikor átjön,néha közös peogramokra is megyünk.
Ebből szerintetek kialakulhat komoly kapcsolat?
Kialalulhat,de..
Mit beszéltetek meg?
Volt nekem is ilyenem, én idő előtt kileptem belőle,mert éreztem hogy nálam ez kezd több lenni.. Mig nála semmi..
Szerintem igen
Hiszen ezek szerint a kölcsönös vonzalom már megvan.
A kérdés az, hogy van-e valami ami visszatartó erő az egyes felek részéről.
És hogy ezek megoldhatóak-e
Velünk kicsit más a dolog, sokat szoktunk beszélgetni is, kicsit azt érzem néha,mintha így "tanítgatna" az élet dolgaira. Minden egyes nap beszélünk, ha én nem keresem, akkor ő. Érdeklődik irántam, alvásnál mindig összebújunk,ilyesmi.
Már 2x mondott egy olyasmit,ami miatt szerinte nem biztos,hogy menne a konoly kapcsolat közöttünk, ez pedig az, hogy szerinte kicsit tinis vagyok, mivel ugye 10 évvel fiatalabb vagyok, nem vagyok még eléggé érett.
De éppen ezen próbálok változtatni.
Kérdező!
Sajnos ez nem jelent semmit.
Akivel én voltam szintén ilyen volt.
24bol 24et beszélgettünk. Az elejen sokszor elkuldtem, mégis nyomult, próbálkozott. Mindenfelerol beszélgettünk, haveri szintén is voltunk kB.
Amikor osszeesett is én voltam neki ott.
Mentünk túrázni, korcsolyázni.
Szovaal mi is végig mentünk mindenfélén.Kezdtem már azt gondolni, hogy...
Aztán jött egy csaj, és dobott úgymond.
Ha érzel valamit iránta inkább most zárd le szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!