Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik tanárom, nem tudom kiverni a fejemből, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fősulin tanít és az a para hogy olyan 40-45 lehet én meg 21... ilyen még sosem fordult velem elő, nem tudok odafigyelni az órára sem és ha hozzám szól elpirulok, ráadásul kivédhetetlen hogy hozzám szóljon, mert 7en vagyunk az óráján. Ti mit tennétek, ne járjak be, vagy mit csináljak?2010. szept. 7. 17:21
2/4 Timi: ) válasza:
Háát az óráira csak be kell járnod,lehet ez csak egy fellángolás,majd elmúlik.
De ne ringasd" magad bele a dologba,gondolkozz épp ésszel ő a tanárod te a diákja=semmi nem lehet köztetek,és ez ellen semmit nem tudsz tenni.
: (
3/4 anonim válasza:
Én is nagyon odavagyok egy pasiért aki a fősulin tanított.
Úúúúr Isten, hihetelenül néz ki!
Még most is beleborzongok, pedig csak fél évig tanított, ráadásul levelezőn, tehát keveset láttam sajnos.
Elmentem a vizsgájára, és nagyon mosolyogtam rá, többet nem tudtam tenni.
Majd elmúlik... :)
4/4 anonim válasza:
Verd ki a fejedből próbáld elfelejteni..ne hagyd magad hogy még jobban bele ess mert onnantól kezdve nagyon rossz lesz. Tapasztalat. :S Már több mint egy éve szenvedek. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!