Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác aki mindig küld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki mindig küld nekem romantikus dalokat, én is szeretném valahogy viszonozni, mert kedvelem. Szerintetek az durva lenne ha ezt elküldeném neki? a szövegére figyeljetek. Szerintetek nagyon nyomulós?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch? V=hKo1e0cnWGA
2010. szept. 7. 17:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
de igenis számít! Ne csüggedj:( fel a fejjel, hidd el egyszer úgyis összejön az amit szeretnél azzal a bizonyos sráccal aki miatt nagyon szomorú vagy!:(:) de ha véleltenül mégsem, akkor se bánkódj, mert hidd el jön, vagy már ott is van az a valaki aki megérdemel egy olyan párt mint te, más fiú az életét adná egy olyan érző, rendes lányért mint te! Én is voltam sokszor olyan helyzetben mint te:(:( De mindig van ki út, te még most nem biztos, hogy látod, de jönnek majd a szép napok:) Jobbulást, ne szomorkodj:(:( puszi:):)
2010. szept. 8. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!