Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan férfi aki ezt csinálja? Ez nem csak finom visszautasítás?
Van egy férfi aki nekem tetszik. (22-23évesek vagyunk)
Tudom róla, hogy könnyedén beszélget lányokkal, illetve sok lány ismerőse van.Nem azért lengi körül annyi lány, mert mindenkivel is lefeküdne, ez biztos, mivel teljesen más a személyisége. Az a helyzet, hogy velem viszont nem viselkedik úgy, ahogy a többi lánnyal. Probálok vele többet beszélgetni, de egyszerűen úgy látom, hogy olyankor "lefagy". A barátaim azt mondják, hogy ez lehet egy jel arra, hogy csak félénk vagy ideges, de szerintem azért viselkedik így, mert nem akar bunkó lenni és egyértelműen elutasítani.
Probálkozak még nála, vagy engedjem el?
Tényleg van ilyen, hogy ha egy srác ideges akkor leblokkol valaki előtt?
"Nem azért lengi körül annyi lány, mert mindenkivel is lefeküdne, ez biztos, mivel teljesen más a személyisége."
Abból amit írtál, feltehetően azért lengi körül annyi lány, mert jó barátnak, akinek mindnent el lehet mondani. Tehát jelenleg nem szexuális a lányok érdeklődése.
Próbálkozás:Az lehet a fejecskèdben kb bármi
Konkrétum ?
A nagy jel adás annyi volt hogy beszélgettél vele?
Tényleg nem is értem hogy nem hajtott rád egyből..
#4 én mindig kedvesen mosolygok rá. Ha más is velünk van, akkor a srácot is beinvitálom a beszélgetésbe. Messengeren én szoktam ráírni....stb.
Jó igen, nem hívtam őt el még sehova, de nem is látom a jelét rajta, hogy igent mondana. Szerintem csak engem is az egyik haverjának gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!