Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apakomplexus lány? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexus lány? Hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés

Van egy lány a környezetemben, tuti 10+ pontos, nagyon csinos, nagyon szexi, nagyon bájos, nagyon jó anyagi körülményei vannak, semmi negatívum kivéve egyet: ilyen 50-es pasasokat kerget.

Van neki egy 51 éves titkos "szerelme", a férfi házas, szeretőként tartja a lányt b_szni.

Az apja nagyon elkényeztette, aztán hirtelen egyik napról a másikra kiszállt az életéből, mikor ő még gimis volt, és azóta mintha ezeket az idősebb férfiakat kergetné... beléjük szerelmes, őket találja szexuálisan vonzónak, velük "érti meg magát".

Én komolyan nem értem...

2021. dec. 25. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Míg nem tudod magad 50 évessé tenni, nem fog könnyen menni. Ő ilyen, ezekkel a gondokkal küzd, ilyen vonzalmat érez - ez van. Inkább örülj hogy nem téged húz le és nem neked kell szenvedned vele.

Keress olyan nőt aki értelmes.

2021. dec. 25. 21:23
 2/4 anonim válasza:
87%

1: "nagyon jó anyagi körülményei vannak"

Miert gondolja minden ferfi, hogy idosebb ferfi egy fiatal lanynak csak a penze miatt vonzo?

Amugy hogy valaszoljak, nem tudsz mit csinalni, nem te vagy az esete sajnos.

2021. dec. 25. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Én nem gondolom, hogy minden lánynak a pénz a vonzó egy idősebb férfiban.

Benne biztosan nem. A férfi, ha jól tudom, vállalkozó, de nem a sikeres fajta... (az sem igaz, hogy minden vállalkozó sikeres!) vagy egyszintes vannak, vagy a férfi nála lejjebb.

2021. dec. 25. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Az apja szétcseszte a lányát mentálisan, gratulálni lehet csak az ilyen szülőkhöz... a szülőknek ekkora hatása van sajnos, hiába nem érted a választását. Ez az egész kvázi egy trauma szüleménye, komoly kötődési problémái lehetnek a lánynak. Ezt te nem fogod tudni megoldani, főleg ha esélyed sincs a lánynál, maximum randira hívhatod el. Esetleg mondhatod, hogy többet érdemel, mint ahogy a pasi bánik vele, meg ilyesmiket, de a pasit ne húzd le a szemében, meg ne szidd, olyan mintha az apját szidnád, ez tuti nem vezetne eredményre.

Nekem is egy pöts az apám, azért ilyen idősekre nem bukok, de nekem az a bajom, hogy tűröm, ha rosszul bánnak velem és ragaszkodom, voltam szerető én is, krvára megviselt mentálisan az az időszak.

2021. dec. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!