Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik a pultos srác; érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a pultos srác; érdemes lenne megpróbálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hete voltam Pesten egy kávézóban, vizsgára tanultam. Nagyon megakadt a szemem a felszolgáló fiún, nem a tipikus helyes pasi, viszont a tekintete egyből megfogott. Picit próbált velem vicceskedni, de elég zavarban voltam meg a vizsga miatt ideges is.

Azóta voltam a helyén még egyszer, de nem ő volt.

Arra gondoltam, hogy januárban többször mennék a helyre, és ha ott van akkor leszólítom vagy beszélgetésbe elegyedek vele.

A kérdés ami miatt kiírtam az az, hogy a legjobb barátnőm szerint nagyon gáz ez az egész, szerinte ez beteges terv, hogy egy pasi miatt ott fogok ülni a kávézóban remélve hogy épp O lesz a pultos.

Elgondolkoztam, hogy ez így lehet picit ijesztő.

Mi a véleményetek? Szerintetek is hagyni kell az ilyet, vagy egy próbát megér?

2021. dec. 23. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Megsértetted mert nem nevettél a poénján és felmondott!

Egyébként sok sikert!

2021. dec. 23. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy érdemes.
2021. dec. 23. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Azért azt vedd figyelembe, hogy ez náluk munkaköri kötelesség. Megpróbálhatod, de lehet, hogy teljesen félreérted a dolgot.
2021. dec. 23. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Dobd be magad pipikém, csak nőcisen: nagy terpesz, pucsìtás, egy kis hajturka piszka, vedd a kezedbe az irányitást, markold meg a tőkét.
2021. dec. 23. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Arra figyelj amit 3as is írt, lehet azért volt kedves mert az a dolga. Viszont simán lehet hogy amúgy is érdekelnéd, szóval veszítenivalód nincs. Sok sikert hozzá.
2021. dec. 23. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
34%

Férfiként nagyon odáig lennék azért, ha egy nő így érdeklődne, nem is tudnék ellenállni ;)

Szerintem nem gáz ha kezdeményezel, ne a barinő döntsön már!

2021. dec. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!