Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Mi a véleményetek arról a lányról/nőről, ai meg akar tanulni lőni, és le akarja tenni a fegyverviselési engedélyt?

Figyelt kérdés

Nem vadászni akarok, állatvédő vagyok.

Rendőr (és hasonló) sem szeretnék lenni, egyszerűen csak vonzanak a kézifegyverek, és mindenféleképpen meg akarok tanulni lőni.

(Plusz a mai világban nem árt ha az ember lánya meg tudja magát védeni, és verekedni nem tudom, elég törékeny testalkatom van:D) Ez persze nem azt jelenti, hogy Terminátornak képzelem magam, vagy hogy mindig magamnál akarom tartani vagy ilyesmi, egyszerűen csak érdekel.

Mi a véleményetek erről? Ha mondjuk kiderül ez egy lányról akivel randiztok (és mondjuk nem nézitek ki belőle), megijednétek/agresszívnek tartanátok vagy semmilyen negatív véleményetek nem lenne róla?

Igazából elképzelni sem tudom, hogy mi lehet erről a pasik véleménye, senkit nem pontozok le, tényleg érdekel, szóval csak őszintén, és lehetőleg kultúrált hangnemben;)

2010. szept. 7. 02:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szexi.

21F

2010. szept. 7. 10:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, majd ha téged lő fejbe, mert csúnyát mondasz egy veszekedés alkalmával, az is szexi lesz.
2010. szept. 7. 10:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki szereti a fegyvereket az nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy fegyverrel nyomatékosítja a véleményét.
2010. szept. 7. 10:52
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Én örülnék neki, én is szeretem a fegyvereket.

Lehet, hogy te vagy álmaim nője ? XD

21/f

2010. szept. 7. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy kicsit gyanús lenne, de ha minden más stimmel, akkor semmi gáz. Az íjász lányok kiszont kimondottan vonzóak :)
2010. szept. 7. 12:20
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Aki azt írta, hogy olyan válaszokat várok, minthogy az milyen szexi, stb. teljesen téved. Mivel nincsenek pasik a környezetemben, csak néhány, ezért kérdeztem meg, mert kíváncsi voltam. Azt hittem pár ismerősöm válasza alapján, hogy ez inkább taszító, férfias vagy fura, ezért kérdeztem meg. De örülök, hogy a legtöbb válaszoló úgy gondolja, hogy ez is csak egy hobbi, és nem dimenzionálja túl:):)

A lány válaszolónak: vicces történet:D Jót nevettem rajta:) Igazából én is forrófejű vagyok, de nem hiszem, hogy lelőném:D Max. csak megviccelni, mint te (pl. április 1.), de csak töltetlen fegyverrel:)

2010. szept. 7. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi különös nincs benne, nálunk az egyetemen is sok lány jár lövészetre.

19F

2010. szept. 8. 18:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Hi-hi. Te biztos nagy Rendőr akadémia fan vagy...
2010. szept. 9. 21:54
 19/19 anonim ***** válasza:

"Max. csak megviccelni, mint te (pl. április 1.), de csak töltetlen fegyverrel:)"

Na, ezért a mondatért nem adnék én neked fegyvert! Tipikus Zámbó Jimmy fle eset..."2001. január 1-jén az újévet ünnepelték, mielőtt másnap hajnalban Jimmy Beretta típusú pisztolyával főbe lőtte magát. (Felesége 9 évvel későbbi visszaemlékezése szerint meg akarta mutatni neki, mekkorát szól a fegyver. Két lövés után kiürítette a tárat, majd a feleségére fogta rá a fegyvert, s hogy megnyugtassa őt, hogy nincs benne több lőszer, a saját halántékára célozva sütötte el újból.)[2] A Honvéd kórházban másnap belehalt sérüléseibe." ( [link]

Remélem ezt majd megismétled a fegyvervizsgádon is. Mert takkor egyel kevesebb felelőtlen fegyver tulajdonos lesz.

Rendesen felhúzta az idegeimet.

Elég sokat dolgoztam fegyverekkel. Természetesen voltak női munkatársaink is.

Amúgy semmi bajom a fegyvert viselő nőkkel.

2010. szept. 9. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!