Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokhatok le az önkielégitésről . Vannak erre módszrek? Mert egyre gyakrabban csinálom és nem tudom abbahagyni. Kérlek hülyeségeket ne írjatok
Én is ezen dolgozom. 5 hónapig nem csináltam, aztán visszaestem. Most újból próbálkozom. Az ok pedig, hogy jó érzés kiverni, de utána vacakul érzem magam, mert elmúltam 30, és ilyenkor mindig szembe jut, hogy ennyi idős embernek nem a farkát kéne verni, hanem a barátnőjét, de még inkább a feleségét kényeztetni.
De most itt nem rólam van szó, térjünk vissza a kérdéshez.
Én olyan módszerekkel próbálkozom, hogy próbálom mindig elfoglalni magam, vagy másokkal foglalkozni.
Ezen kívül fizikai munka és valami testmozgás.
mert ha az ember nem fárad el, este lefekvés után nekiáll, ez tuti.
Hogy ez hosszútávon működik-e, azt csak az tudná megmondani, aki legalább már egy éve nem csinálta.
A legtutibb módszer egy barátnő, akinek van étvágya. Amíg nincs,-mint az én esetemben is,-addig ez napi küzdelem marad.
szerintem nem kell abbahagyni, sőt, nem is szabad, csak egészséges mértékűre csökkenteni a gyakoriságot. Én pl. a barátőm mellett is csinálom.
Amint felettem is írták: barátnő + fizikai munka/sport + időnként ránts is rá!
Uff!
EPIC FAIL:D
"ennyi idős embernek nem a farkát kéne verni, hanem a barátnőjét"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!