Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez a viselkedés? Miért jó az az embereknek, ha átverik a másikat?
Figyelt kérdés
Miért kell eljátszani, hogy valaki fontos a másiknak, ha közben meg nem igaz? Elhitette velem valaki, hogy tetszem neki, hogy fontos vagyok neki. Még meg is hívott, hogy találkozzunk, erre amikor kérdezi mikor jó, megírom és már arra nem válaszol. (1 hónapja, szóval ez az adják egy kis időtnél már kicsit messzebb van.) Mire jó ez? Most ha valaki nem jön be, miért nem lehet felnőtt módjára viselkedni, miért kell így átverni? Főleg úgy, hogy ő kezdeményezte az egészet. Ha másokkal is ismerkedik és pl közülük talált valakit, akivel szívesebben lenne, vagy meggondolta magát, miért nem lehet felnőtt módjára megmondani, hogy ne haragudj, már nem aktuális? Tiniktől is nagyon gáz, ha így átverik a másikat, nem még egy 25 éves felnőtt férfitől.2021. dec. 15. 19:05
11/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem találkoztunk még soha.
Kedves utolsó!
Szerencsés helyzetben lehetsz. Ezek szerint téged még senki nem vert át, hogy nyervákolásnak nevezed azt, ha valaki csalódik egy olyanban, akiről azt hitte, hogy jelent neki valamit.
2021. dec. 16. 19:43
12/15 anonim válasza:
Na látjátok , ilyen amikor egy nő bànatos , sehol nincs a kontextusba a "nettó", vagy "185cm* vagy a többi baromság , amiket imitàtorkènt bekèrdeztek
13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon csúnyán átvert :( Azóta sem válaszolt, viszont feltöltött egy olyan fotót, amin egyszerre 4!!! nővel van. Mind gazdag szép, nagyvilági, nagyvárosi nők. Hozzájuk képest én egy senki vagyok. :(
2021. dec. 20. 14:24
14/15 anonim válasza:
Most azért elbizonytalanodtam🙄
15/15 A kérdező kommentje:
Mármint mivel kapcsolatban? Nem egészen értem.
2021. dec. 20. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!