Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez természetes? (tovább lent! )
Nem ! menj el orvoshoz!
Naná h természetes. Nagyon szereted ,ez azért van.
Miért ne tudhatná? Nem mindenki ugyan abban a tempóban érik... Én 7 évesen már magamhoz nyúltam, és teljesen tisztában is voltam vele, hogy mit teszek.
Úgylátszik te is gyorsabb típus vagy, nem mindenkinél van ez ugyan úgy, de nálad ez teljesen normális. Szerintem ettől még ne feküdj le vele, de ha mind a ketten úgy érzitek, és tényleg szereted is... akkor petting még simán belefér (csók... simogatás... esetleg egymás kézzel való kielégítése meg iesmik). Ez am is jó, mert így legalább meg tudtok ismerkedni a másik testéve. Csak ne hamarkodd el! Ahogy te jónak érzed és ne hallgass másra, hogy mit hány évesen kéne, mivel ez minden embernél teljesen máshogy működik. Csak semmi olyat amit később megbánhatsz ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!