Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van 1 szeretőm akinek szar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 szeretőm akinek szar volt a párkapcsolata amikor összejöttünk.A nője nem élvezte a szexet és a pasival is baja volt.Ezért talaltunk egymasra.Férfiak véleményét kérdezem.Ha helyreáll a rend köztük szexuálisan akkor dobjátok a szeretőt?

Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 09:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Az albérlet miatt háhá ez jó fedősztori. Komolyan benyeled az ilyet?
2021. dec. 13. 09:26
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Azért találtatok egymásra, mert a pasi félre akart dugni, te meg naiv vagy.
2021. dec. 13. 09:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm és sajnos azt erzem a7-es hozzászólonak igaza van😪 Vagy csak épp akkor jó voltam amikor neki pillanatnyilag szar volt.A baratnőjet is szidta nekem én hülye meghallgattam.Akkor kellett volna szólni hogy ez engem nem érdekel..
2021. dec. 13. 09:30
 14/21 A kérdező kommentje:
11 es voltam nála amikor a nő nem volt otthon.Nem áll anyagilag olyan jól szóval ez igaz volt.A pénz mindenkinek számít.Sajna ez is igaz h naív lehetek lazábban kell felfogni egy szeretői kapcsolatot és a pasit meg kirakni.
2021. dec. 13. 09:36
 15/21 anonim ***** válasza:
93%
Szeretőként mire számítottál? Ez kérlek csak egy szolgáltatás. Felhív elmész leszedvizeled és mehettek a dolgotokra. Nem jelentesz semmit neki, egy hímprosti aki ingyen meg...a
2021. dec. 13. 09:41
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
De amúgy ilyennek ismerted meg. Ha nem lenne gyáva és tisztán kommunikálna, akkor vajon megcsalná a feleségét, ha nem működik a kapcsolat vagy megpróbálnák megoldani és ha nem működik, akkor szakítana? Lehet azt mondta, hogy ha baja van majd szól, de nem így szokta a dolgait intézni. Sokszor a szavaknak nem lehet hinni, csak a tetteknek sajnos. Általában sem a szeretői viszony, sem a megcsalt házasság nem végződik happy enddel. :/ sajnálom
2021. dec. 13. 09:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Valszeg gyáva, és engem talonban tart ha épp kevés a szex nála.Egymás szeretői vagyunk mondhatni, mert mindkettőnknél kevés a szex.. bár nem hiszem, h ezek után írok neki.
2021. dec. 13. 09:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja hogy neked is van párod, akit csalsz...
2021. dec. 13. 11:40
 19/21 A kérdező kommentje:
#18as, nem ez volt a kérdés.
2021. dec. 13. 11:46
 20/21 anonim ***** válasza:

"A csajt azert nem rakja ki mert egyedül nem tudja fizetni az albérletet."

Ki nem tudja fizetni az albérletet? A férfi vagy a nő?

2021. dec. 13. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!