Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem véletlenül történt így?
Volt egy férfi akit nagyon megszerettem. Teljesen átlagos pasas volt külsőre. Belül viszont éreztem , hogy hasonlít rám bár voltak gyanús dolgai. Ilyen volt például a konfliktus kerülés. Ha valami gond volt, inkább letudta annyival, hogy nem áll le veszekedni velem. ( vita volt) Persze ezek a dolgok ritkán történtek meg , jellemzően nyugodt és vidám életünk volt. Hétvégente nálam aludt, hétköznap nappal meg nála voltam. Aztán kapott egy telefonhívást, hogy haza kell ugarnia a lakására, ugyanis ott várja a tömb előtt a tesója hozott neki valamit. Gondoltam elkísérem, viszont érthetetlen módon nem akarta. ( gyanakodtam, hogy valamivel esetleg üzletelhetnek amiről nem tudhatok) Nem volt példa rá azelőtt, hogy nem mehettem volna vele valahova. Közben írta, hogy tesója marad nála egy pár órát, beszélgetnek, stb. Utána jön vissza. Addig főzzek valami vacsit.
Írtam neki, hogy úgy lesz. Közben felöltöztem és elindultam hozzá. Szálltam ki a kocsiból, indulok meg a lakás fele. Jön ki egy szőke hajú nagydarab , idősebb nővel. Azt hittem, a rokona. Majd csókolóztak. Teljesen lefagytam abban a pillanatban. Sírva-üvöltve odamentem és számon kértem őket. A nő üvölti, hogy az ő párja 4 hónapja, takarodjak el onnan. Én meg kiabáltam, hogy az én párom 1 éve. És már nagyon álomszerű volt. Akkor a nő elkezdett bőgni, én meg megsajnáltam, hiszen látszott rajta hogy ő sem tudta mi van. “ Az exem” kitálalt nekünk a lakásán. Kiderült, hogy én is csak szerető voltam egy évig. Van egy élettársa akivel 5 éve vannak együtt. Ő most Zürich-ben él, de haza szokott látogatni. Általában olyankor kell neki az “ én idő” ez is kiderült. Velem együtt 10 lánnyal tartott fent -hosszabb rövidebb viszonyt. Megigérte, hogy befejezi. Békén hagy minket is, ki akar amúgy is költözni a csajhoz. Így hát “szakított” velünk.
Itt vége is lehetne a sztorinak. De nincs vége. Ugyanis fel akarta szedni a húgom barátnőjét😃 egy 16 éves lányt, úgy hogy ő 31 éves. Na nem kellett több, megmondtam ha nem száll le a lányról, akkor felkeresem a barátnőjét. Kiröhögött, hogy a nevét sem tudom. A keresztnevéből, a városból ahol felnőtt, és az iskolából ahova járt kinyomoztam, hogy ki ő, mi ő, hol lakik. Nem volt nehéz dolgom, pár telefon, pár körbe kérdezés, ismerősök bevonása, majd a facebook. Meg is lett ugye. Kapott egy szép kis levelet milyen patkànnyal él. Képekkel, beszélgetésekkel csatolva. Segített nekem a másik nő is. A nő nem hitte el így sem. Szerinte, csak meg akartam szerezni magamnak a “ párját” és hogy valamiért nagyon teperek utána. De jelzi, hogy őt szereti. Nem engem. Nem egyszer szét akarták már őket így vàlasztani. Gondoltam ha ilyen buta hát ő tudja. Én nem írtam neki többet. Eltelt 8 hónap, és arra volt dolgom. Megláttam őket kézen fogva. A nő rám nézett és végig mért. Közben rànézett az exemre és veszekedés lett.😅 Miért nézett meg engem?🤣 Aztán pálfordulatot vett és elkezdett nekem kiabálni, hogy széttép. Úgyhogy el is jöttem onnan. De komolyan csak sajnálni tudom őket. A nőt megcsalta legalább 10 csajjal. A nő meg nem veszi észre, hogy nem bír megállni. Magát alázza ezzel. Én is szerettem, és kiakadtam. De visszafogadni màr nem tudnám.
Véletlen lenne ez az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!