Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek ötlete a továbblépéshez ezeken kívül?
Már szinte mindent megpróbáltam: megszakítottam vele minden kapcsolatot, és ismerőseivel is, eljártam egész nyáron bulizni, nem sokára újra egyetemre járok, minden régi ismerőssel igyekeztem felvenni a kapcsolatot, új ismerősöket is bőven szereztem, már új párom is van, de egyik se köt le annyira, ammennyire illene. Már nincs más ötletem, hogy miként felejthetném el volt kedvesem. Szinte minden apró hülyeségről eszembe jut akaratlanul is. Pedig már több, mint fél éve történt a szakítás.
Szánalmas, hogy mennyire földhöz vág ez a dolog, és már teljesen tanácstalan vagyok. (Vissza nem mennék volt páromhoz, akkor sem, ha ő kérlelne engem.)
Nekem a teljes váltás vált be. Mármint új hobbi, ismerősök, időbeosztás. Lehet, hogy ciki felnőtt fejjel teszem azt Harry Potter-rajongóvá avanzsálnod, vagy mániákus szalvéta-gyűjtővé válnod, de sokat segít.
Az új barátot meg korainak tartom. Ha nem tud lekötni, mégis minek tartod?
25/L
Küzdősport pl boksz!Nincs ami jobban visszaránt a valóságba,mint,hogy jól pofán versz valakit,vagy téged vágnak jól szájon.
Bunyó után meg olyan jó,békés és egyszerű minden,mint egy dugás után.
Sajnos velem is ez a helyzet pedig még a közös cuccokat is elégettem meg minden másik suliba járok nem is találkozok nincs olyan dolog ami hozzá köthetne mégis mindennap gondolok rá !
szerintem sok időre lesz szükség mire elfelejtjük életünk eddigi "nagy szerelmét" mert ügye a jövőbe nem látunk bele ! fel a fejjel és éljünk minha mise történt volna . Egyenlőre nem tudok jobbat , ha eszembe jut akkor majd leírom ! 21/F
2.vok
Ja,hogy te vagy a lány.Akkor hamar el fog múlni,kb fél év-Bár a nők többsége 3 hónap alatt túl van az ilyesmin-és eszedbe sem jut majd.
Hasonló a helyzetünk. Én is ugyanazokat próbálgattam, amiket fent leírtál. Fergeteges nyár, sok munka, teljes kapcsolatmegszakítás. És mit ért? Hát kb. annyit, hogy már nem sírok utána és nem kéne vissza. De én is nagyon sűrűn gondolok rá, ez van.
Az én bajomra a megoldás egy költözés lenne, új országba, új egyetemre járni egy halom pénzzel a zsebemben. Garantáltan elfelejteném, nem kéne egy hónap se hozzá :)
Ehelyett nyűglődök már több mint fél éve, te tudom, én akartam így és jól döntöttem. Ez legalább vígasztal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!