Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem fura ez vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fura ez vagy ez teljesen normális dolog?

Figyelt kérdés

A párom időközönként rászokott nézni azoknak a nőknek az adatlapjára akivel volt (főleg) intim kapcsolata.

Nem ismerősök már, nem beszélnek meg semmi de akkor miért érdekli, hogy mi van velük?

Nekem eszembe sem jut, hogy az exeim profilját böngésszem így számomra ez fura..

2021. dec. 6. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szereto az akit tobb mint egyejszakas kalad de kevesebb mint a baratno

Termeszetesen szexualis viszony van kozottuk.

Nem csak megcsalo fel szexualis kapcsolatat jelenti.

2021. dec. 6. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Kivancsisag. En is neha megnezem. De soha hozza nem nulnek egyikhez se. akkor se mukodott most se mukodne.

N

2021. dec. 6. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

én is rájuk szoktam nézni. de a kíváncsiságon kívül semmi más oka nincs ennek, nem kellenének már.

sőt, pont pár hete talált be az egyik. nincs-e kedvem meginni egy kávét…hehe, nincs😃

2021. dec. 6. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:

#9 jó, akkor leírom: a szerető most, a 21. században, magyar nyelvterületen a szexre és egyéb könnyed kikapcsolódásra tartott titkos illetőt (általában a mások előtt vállalt pároddal párhuzamosan tartott harmadik illetőt) jelenti.

az erasmusos barátnőddel egyikőtöknek sem volt semmi más párkapcsolata vagy egyéb oka, amiért titkolni kellett volna, hogy együtt vagytok, így ő nem volt szerető.

2021. dec. 6. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!