Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyobb dolog feleségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb dolog feleségnek lenni, mint csak egy barátnőnek?

Figyelt kérdés
Az én szememben a feleség az többet jelent, mint egy barátnő. Hiszen azért egy feleségnek egy szép szertartás közben szép ígéretet tesznek, meg persze ott a papír is.
2021. dec. 4. 22:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%

A papír máshol is ott van, ígérettel meg tele a padlás.

A gyerekének az anyjának lenni a nagy dolog.

2021. dec. 4. 23:02
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
nem nagyobb dolog, ugyanugy megcsalhatjak, elhagyhatjak.
2021. dec. 4. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Feleségnek lenni akkor nagy dolog, ha nem anyagi haszonszerzés céljából vett el valaki és/vagy nem egy házi cselédnek kellesz, emellett tisztességesen bánik veled.

Kutatások is bizonyítják, hogy a házasság inkább a férfiak számára kedvező.Tehát úgy fogalmaznék, hogy a férfi érezheti magát megtisztelve, ha hajlandó egy nő hozzámenni feleségül.

2021. dec. 4. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem az ígéret és a papír számít. Az elköteleződés mértéke viszont (szerintem) számít. Nem a házasság, hanem a szándék, hogy veled akar maradni egész életében. Akár házassággal akár anélkül, szerintem ebben itt van a nagy dolog.
2021. dec. 4. 23:16
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
Attól függ, mi van mögötte, de egyébként egy alapvetően is jól működő kapcsolatban, ahol mindkét félnek fontos a házasság és nem kirakat meg a mocskosságok palástolása miatt lesz leánykérés, igen, többet jelent az, ha meg is kérik a nő kezét.
2021. dec. 5. 00:15
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

az esküvő gyakorlatilag csak egy mesefilm , elmondják mindenki előtt amit hallani akarnak, aláírják a papírokat, sok sok ember, csini fehér ruha....na most boldog vagy?

na jó ezen is túl vagyunk....1 hét nászút....basszus hogy mondjam meg a szeretőmnek, hogy 1 hétig nem leszek

2021. dec. 5. 06:57
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

A papírral kitörölheted a s3gged. Ugyanúgy megcsalnak, elhagynak. Max akkor visszatartó erő a papír, ha nincs házassági vagyonszerződés és sok pénzről van szó..

Akkor csak félredug, de elvisel téged is.

A legtöbb házas munkatársam, családapák csalják a feleségüket.

2021. dec. 5. 07:19
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Igen, nagyobb dolog. Baromi jó érzés amikor a szerelmed azt mondja, hogy ő itt a feleségem. És engem is büszkeséggel tölt el amikor mondhatom, hogy az ő feleségem vagyok.
2021. dec. 5. 07:33
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Feleség,barátnő..ezek csak szavak.Kérdés, hogy mi van mögötte.Többet jelent nekem, hogy belül mit érzünk egymás iránt, mennyire működik a kapcsolat.

A szertartás és az ígéret valóban szép, de ezek is mind külsőségek.Amikor az ember szerelmes, olyan nagy szavakat használ, hogy "te vagy életem szerelme","örökké veled maradok"...stb.Ezt igazából az idő fogja igazolni, hogy ebből mi az igaz.

2021. dec. 5. 08:08
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Felesèg mellett lehet baràtnőd, viszont másik felesèged nem.🙄

Fèligtroll

2021. dec. 5. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!