Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánom a smárolást! De ha jól csókol a srác, és helyes vagy átlagos számomra akkor jöhet tökmind1, hoyg csak csók-e. Ez normális?
Figyelt kérdés
14L2010. szept. 5. 20:18
21/24 A kérdező kommentje:
utolsó... nem mindegyik. rengetek gyerekes és zánalmas van. ez egy egyszerű kérdés volt. egyébként pedig nem mondtam, hogy le is kapok minden fiút. mindössze csak annyi volt a kérdés, hogy ha kívonom egy helyes, vagy átlagos jól smároló fiúval a csókot, akkor az mi? ennyi volt akérdésem. normális-e vagy sem. le lehet ribancozni, lehet kritizálni, ez csak egy kérdés volt.
2010. szept. 20. 21:50
22/24 anonim válasza:
Én nem is értem a kérdést..Tehát, tök mind1, hogy ki az, csak csókolózzatok, vagy ha jól csókol akkor mind1, hogy csak csók vagy akár más is történik?
A lényeg, hogy a kérdés is hülyeség, szóval kétlem, hogy nagyon érett lennél.
23/24 anonim válasza:
ne ba...sztassátok már...
csajos! privátban dobj egy msn címet aztán dumálunk egy kicsit ha van kedved, mer nekem sem tiszta minden a kérdésben! persze csak ha szeretnél!ha elmagyarázod akk talán tok értelmes választ adni!
24/24 anonim válasza:
Tudom én, hogy érettebb vagy. Majd mondd ezt a rendőrségnek is, miután... 74/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!