Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit (vagy kit) kérsz karácsonyra? Mi az a vágyad (párkapcsolati, családi, érzelmi téren), aminek a legjobban örülnél, ha karácsonyra teljesülne? Van rá esély, hogy teljesül?
Előnyös külsőt (szép arc, pár kiló plusz, ami mellre, fenékre, lábakra, karokra megy), vonzó személyiséget (érdekes, humoros, szórakoztató, jó szociális és kommunikációs készségekkel stb.), ezeknek köszönhetően már csak összejönne legalább egy olyan stabil szexpartner, akivel kölcsönös és erőteljes a vonzalom, működik a kémia.
Nyilván teljesen esélytelen.
(30/N)
Azt kérném, hogy akit szeretek, megszabaduljon végre a félelmeitől, kicsit tágítsa a komfortzónáját, és végre együtt lehessünk!
Azt hiszem a Jézuskának kicsit sok dolga lenne az illető fejével! :)
De ez van. Én így szeretem!
#26 Inkább azt kérdezd meg, hogy miben nem kellene kilépnie, mert akkor előbb végeznénk! :)
Vannak rossz tapasztalatai exekkel kapcsolatban, ezeket is kivetíti rám, hogy majd biztos én is olyan leszek (összeköltözéssel kapcsolatban), félti a szabadságát, azt hiszi, hogy kalitkába lesz zárva, pedig nem. Mit szólnak mások és hasonló félelmek, amik valójában csak a fejében léteznek. Ezt hívják önszabotálásnak!
Inkább ki sem próbálja, mert a negatív hiedelemrendszere megakadályozza abban, hogy elhiggye, lehetünk mi még egy igazán jó páros az életben.
Persze én nem erőltetem, mert szeretem őt és sosem tennék olyat amit ő nem érez komfortosnak! De azért a remény hal meg utoljára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!