Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolog a volt tanáromal összejönni? 23N
Egyetértek abban, H két ember boldogsága rájuk tartozik, még ha nagy is a korkülönbség.
Abban viszont valami disznosagot érzek, H "régóta nem írt".
Ha én tényleg odavagyok egy nőért, akkor szó szerint keresem a társaságát, iszom a szavait, hiányzik... Ő meg régóta nem írt...
Na ez nem stimmel nekem. Most szeret vagy vadászik? Szerintem vadászik.
Az ilyen esetekben arról van szó, hogy a férfi tanár a való életben valamilyen pszichés problémákkal küzd, a maga korabeli nőkkel nincsen szerencséje, nem meri vagy nem tudja megszerezni őket. A diáklányok szemében viszont ő a férfi, a hatalmi helyzetből adódóan és mert idősebb, irányítja az órát stb., imponál a lányoknak. Amikor már nem tanítja őket, akkor pont ezért rájuk tud mozdulni, mert eleve előnnyel indul.
Mivel már 23 éves vagy, ezért nem lehet erre semmit mondani (csak emberileg lehet kifogásolni a tanár viselkedését). Ha még a tanítványa lennél, az más lenne, de így, hogy mindketten felnőttek vagytok, igazából senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit csináltok. Viszont azt tudnod kell, hogy a tanár számára te csak egy préda vagy, a szexen kívül semmi mást nem akar tőled, akármit is akar beadni neked (mindenfélét fog mondani, hogy különleges vagy neki, más vagy, mint a többiek, régóta gondol rád stb., ezek a tipikus naiv kislányokat benedvesítő szar szövegek, amik ilyenkor menni szoktak). De ha belegondolsz, ő nem is ismerhet, évekkel ezelőtt látott csak a tanórákon, és annyira emlékszik rád, hogy megmaradt, hogy szexi, szép lány vagy, jó lenne megdugni.
Persze, nem állítom, hogy később ne alakulhatna másképp a dolog, de jelenleg tuti, hogy csak szexre keres magának könnyű prédát. És valószínűleg több vasat is tart a tűzben, lehet, hogy ez a hobbija, hogy leérettségizett lányokat döntöget meg, mert azok megtöntéséhez nem kell nagy erőfeszítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!