Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen időről-időre felbukk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen időről-időre felbukkanó ember az életetekben?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, akihez évek óta, mindig is vonzódtál és ez a vonzalom kölcsönös, de nem lehet köztetek semmi (egyik, vagy mindkét fél foglalt). Nem találkoztok sűrűn, van, hogy akár fél, 1 évig sem, de jobb esetben is kb. 2-3 havonta. Mikor azt hiszitek, már túlvagytok rajta, akkor mindig felbukkan véletlenül (az utcán, boltban, tehát nem direkt keresitek egymást) és egy kis beszélgetés után ismét visszacsúsztok és nem tudjátok elfelejteni.

Van/volt ilyen férfi/nő az életetekben? Mióta és meddig tart/tartott? Miért ilyen az élet, hogy mindig összesodor vele, mikor már kezdenél túllenni rajta?

2021. nov. 26. 13:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10: Nyilván egyértelmű, hogy nem fogja otthagyni és mint írtam, nem is akarok tőle semmit. A vonzalom önmagában kevés.
2021. nov. 26. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor tudnál túllépni,ha nem találkoztok.De ez a fél év meg pár hónap nem fogja megoldani a helyzetet.Főleg,ha flörtöltetek annó.
2021. nov. 26. 14:45
 13/20 A kérdező kommentje:
12: Sajnos ezt nem tudom befolyásolni, mint írtam, ezek véletlen találkozások.
2021. nov. 26. 14:53
 14/20 anonim ***** válasza:
De le is álltok beszélgetni vagy csak futólag találkoztok?
2021. nov. 26. 14:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja látom beszélgettek,hát így necces.Akkor csak köszónj neki hűvösen és menj tovább,hogy nem érsz rá dumcsizni.
2021. nov. 26. 14:55
 16/20 A kérdező kommentje:
15: Igen, szoktunk beszélgetni, igaz nem sokat. Ha hűvös lennék hirtelen, nem tudná mire vélni és sajnos nem is tudom megtenni.
2021. nov. 26. 15:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Van sajnos.

En sokkal jobban örülnék mindig újabb és újabb arcoknak/ismerettségnek olyanokkalakik tetszenek(ritka), de tulnyomorészt szinte mindenkim csak a múltból van, vagy bukkan fel újra :(

2021. nov. 26. 16:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Most is van ilyen férfi az életemben. Évekkel ezelőtt ismertem meg, de ő akkor foglalt volt. Eleinte nem mondta el, hogy van valakije, addigra meg beleszerettem, a vonzalom is valami eszméletlenül nagy volt köztünk. Volt már olyan periódus, hogy nekem is volt párom, neki is, így vagy úgy de tartottuk a kapcsolatot egymással, írásban néha, vay nagy ritkán egy sétálós találkozó, beszélgetés. Néha pár hónapig ignoráltam direkt vagy ő engem.

Most mindketten szinglik vagyunk, nagyon vágyom rá de tudom, hogy ebből semmi jó nem sülne ki...

Annyira rossz érzés

2021. nov. 26. 19:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem volt, 10 évig tartott.

Viszont most már az a véleményem, hogy az ilyen fel-felbukkanót ki kell dobni a p...csába, egyszer s mindenkorra.

(N/34)

2021. nov. 27. 10:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem el lehet a felbukkanokkal szórakozni mig nem jön más, vagy 2 pasi kozt (egyik után másik előtt)

Nekem is van ilyesmi, csak már ott tartok vele, hogy szabályosan a saját kudarcomnak élem meg hogy már megint vele beszelek, mert itt tartok, hogy nincs jobb.

Ő ilyen "kudarcjelző" már csak nekem. Igy nem tudok mar önfeledt lenni vele. De hál ég nem tart sokaig 2 pasi közt állni mint valami üresjáratban

2021. nov. 27. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!