Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatos miért pattog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatos miért pattog a hűségen?

Figyelt kérdés

2 szingli emberről van szó.

Es kizárólag szexkaocsolatrol.

Szerintem ez egyenesen beteg lenne 20 évig is így csinálni.

Hogy egyutt vannak 20 évig is monogámok es csak szex van(nincs összeköltözés stb)

Aztán ha az egyiknek lesz másik ráadásul csak szexkapcsolata, miért hisztizik az első?

2021. nov. 25. 09:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg, hogy te csak 3 évig élsz monogám szexkapcsolatban. Most nem értem miért nem beszéled meg vele, ahelyett, hogy itt idegeskedsz
2021. nov. 25. 10:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szakíts vele. Nem kötelező vele lenned.
2021. nov. 25. 11:07
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem akkor van, amikor a felek többet éreznek. Nekem is lett szexkapcsolatból párkapcsolat. Nem azért nem jöttünk össze, mert mással akartunk dugni, hanem egyéb körülmények miatt. Amikor az megoldódott, összejöttünk hivatalosan (de ez 8 hónap után következett be, évekig én se csináltam volna ezt). Lehet, hogy szeretne veled lenni de van 1-2 dolog ami nem tetszik neki veled kapcsolatban. Ha nem jó ez a felállás, beszéld meg vele vagy lépjél ki belőle és keress mást.
2021. nov. 25. 12:09
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem érez többet egyáltalán.

De már fenyegetőzik nagyon.

Bárkit aki a kozelemben van kicsinalja meg ilyenek.

2021. nov. 25. 12:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#14 Akkor magyarázd már el kérlek, hogy SZERINTED miért a beteges féltékenység, ha nem érez irántad semmit? Mert akkor valószínűleg egy pszichopata és birtokolni akar, akkor meg pláne menekülj. Nem is értem, miért itt kérdezősködsz. Nem is ismerünk titeket, te meg már úgyis eldöntötted hogy A vagy B.
2021. nov. 25. 12:40
 16/26 A kérdező kommentje:

Ez nem szerelem a részéről. Szerintem nem normális.

Az időben bízom hátha jobban lesz.

2021. nov. 25. 13:13
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy szerelmes, csak hogy többet érez.

De valószínű te is, ha a kattant hisztijeit elviseled, mikor együtt se vagytok.

Boldog szenvedést!

2021. nov. 25. 13:18
 18/26 czovek1973 ***** válasza:
0%
"Barátság extrákkal" ?
2021. nov. 25. 14:56
 19/26 anonim ***** válasza:
66%
A szexkapcsolatnak pont az a lényege, hogy nincsenek elvárások, nincsenek korlátok, nem kell magyarázkodni, szabad marad az ember. Szexkapcsolatban hűség? Szánalmas bohóckodás.
2021. nov. 25. 18:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
#19 Minden kapcsolatba az fér bele, amit a felek megbeszélnek egymással. Teljesen jogos bármelyik félnek az az igénye, hogy tudja, ez most monogám kapcsolat-e (pl. hatással lehet arra, milyen védekezési módot választ).
2021. nov. 28. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!