Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem akar (tőlem) gyereket?
Tavasszal elhatároztuk, hogy nem védekezünk már. Akkor néhányszor szexeltünk egymással. Max. 2 kezemen meg tudom számolni az alkalmakat.
Azóta semmi. Kb. 0 intimitás. Ha egy nő gyereket akarna, akkor teperne érte, nem? Meg eleve az se normális, hogy két 30-as egészséges ember között nincs szex.
Gondolom az lesz a válasz, hogy beszéljek vele, de miről? Attól fog szexelni, ha beszélek róla? Mindenhol ezt olvasom, hogy "kérdezted már?", "beszéltetek róla?"
És akkor lesz szex? Annak szerintem magától kellene jönnie.
Azért kell beszélgetni, mert oka van annak, hogy nincs szex. Nem minden ember működik úgy, hogy magától értetődő, hogy van vágy, van kedv szexelni. Nekem pl. nulla a libidóm (masztizni sincs kedvem), ha úgy érzem, a párom nem törődik velem eléggé, nem ad elég pozitív visszajelzést, nem bújik, szeretget. Más kérdés, hogy ha nekem valami bajom van, akkor szólok (mondjuk ezt nem minden ember képes elviselni, ezt is hozzátehetjük).
Szóval ha nem egyből a válás a megoldás, akkor fel kell tárni, mi az oka:
- Lehet, elhagytad magad, meghíztál, zsíros a hajad, össze-vissza fingasz a ház minden pontján, és nem vagy vonzó már számára. (Nem azt mondom, hogy ez az ok!! De sokszor áll ilyesmi a háttérben akár nőről, akár férfiról van szó).
- Lehet, nem törődsz vele eleget, nem flörtölsz, nem készíted fel, csak bekerültök az ágyba, és már dugni akarod. Pedig a szex nem az ágyban kezdődik, hanem előtte akár nap közben kis flörtökkel, simogatással, stb. De lehet, azt érzi, nem lehet csak úgy hozzád bújni, mert állandóan szexelni akarsz.
- Lehet, túl sok/kevés időt töltötök együtt. Ha állandóan egymás nyakában vagytok nulla privátszférával, az pont olyan vágyölő tud lenni, mintha szinte sosem vagytok együtt.
- Lehet, hogy lelkileg vagytok távol egymástól, sosem beszélgettek fontos, mélyebb dolgokról.
- Nem töltötök együtt MINŐSÉGI időt (mikor randiztatok utoljára úgy igazán?)
- Lehet túl stresszes, valami annyira nyomja a lelkét.
- Lehet, hogy hormonális zavarok állnak a háttérben, ha lelki okok nincsenek, amit viszont ki kell vizsgáltatni, mert akkor a libidó hiányánál jóval komolyabb problémák is lehetnek.
- Lehet valami tök más oka, lehet tényleg, hogy nem is szeret már.
Szóval de, igenis kell beszélni, mert ha alapvetően régen dugtatok, mint a nyulak, akkor az nem normális, ha ez nullára csökken. Döntsd el, így akarsz élni némán, vagy szereted a párod, és meg akarod oldani a problémát. De azt előre vetítem, hogy ha esetleg a te viselkedésedből fakad az ő libidóhiánya (pl. nem kap elég szeretetet), akkor ez a probléma jó eséllyel más kapcsolatban is elő fog jönni. Szóval, ha a kapcsolat esetleg menthetetlen is, saját magad miatt megérné feltárni az okokat, hogy legközelebb ez ne történjen meg.
"Lehet, elhagytad magad"
- nem híztam meg, szerintem jobban nézek ki, mint mikor megismerkedtünk.
"Lehet, nem törődsz vele eleget"
- ebben nem változtam az évek alatt SZERINTEM, ugyanannyira vagyok érdeklődő, bújok hozzá, simogatom, de viszonzás nem igazán van ebben sem.
"állandóan szexelni akarsz"
Ha félévente van egy, az nem állandó.
"Lehet, túl sok/kevés időt töltötök együtt"
Munka után többnyire otthon vagyunk, kivéve, ha nekem dolgom van és el kell mennem. Még a telefonom is radarozva van a mobilján, tudja mikor merre járok.
Neki nincs hobbija. Semmi. Ül a tévé előtt és nézi egész délutántól estig.
"mikor randiztatok utoljára úgy igazán?"
Hétvégén volt egy randinak nevezhető kiruccanás.
"sosem beszélgettek fontos, mélyebb dolgokról"
Ez igaz, de sosem volt jellemző a kapcsolatunkra.
Ahogy 12 irta . Egy nonek inkabb lelki oldalrol kell megkozeliteni a lobidojat .En pl eleg gyakran kivantam kapcsolat elejen,sot abbol ment a vita ,hogy en tobbszor akarom mint a parom. Ez ment egy evig kb. De kozben a parom a vitaknal olyan szintre süllyedt gyakran,hogy nekem az nem fert bele egy kapcsolatba utszelinek es tarsainak nevezett rendre es nem sikerult megoldani vele ezt a dolgot,mert szerinte jogos igy beszelni.Szoval egyre es egyre kevesbe kivantam,plusz igen kissé igenyeltenebb is lett osszevissza fingik naponta 10x is baromi hangosan :D eleg kiabrandito amikor ezt hallod folyamatosan.. De miota latja hogy en kevesbe kivanom ot mintha szandekosan azert is ram maszna.Odabujok es o mar szexelne..holott az elott o volt aki nem igazan akarta. En is nyugnek erzem azota,neha valtozik amikor kepes par napig kedves es torodo lenni akkor megkivanom.De alapjaraton miota ilyen bunko nem ..de en modntam is neki ezeket..igyekszik azert
Szoval ja kerdezz ra..
"beszéljek vele, de miről?"
Lenyűgöző, hogy 0 kommunikáció mellett ti összeházasodtatok. :)
Hiába nem kérsz, süt rólad a nemtörődöm "csak az számít,amit én akarok" hozzáállás.
Nem is baj, hogy nem akar tőled gyereket. Lehet megjött az esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!