Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ti üzenetben használto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti üzenetben használtok ilyen szavakat, hogy sziaa, oksi? Van ennek valami jelentősége, hiszen egy tanult, intelligens ember, tud helyesen írni...

Figyelt kérdés

Munkával kapcsolatban írtam neki, és így köszönt vissza, hogy sziaa, a végén meg oksi.

Barátnőim írnak így, férfiaknál még nem tapasztaltam.

2021. nov. 22. 17:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Ugyanakkor szerintem a szavak megváltoztatása, leegyszerűsítése "

Ez nem keverendő össze a helyesírási hibákkal.

En is gyakorta írok pl ékezetek nélkul, hogy ne kelljen annyit várni a karakterváltásra. Ez nem jelenti egyúttal azt, hogy ne tudnék helyesen írni és azt sem, hogy az olvasó ne tudna, es azt sem hogy az olvasó azt feltételezné rólam, hogy helyesírási hibákkal írok. És megbuktam másodikban.

Mindenki tudja, hogy ez sima egyszerűsített mobilírás és nem helyesírási HIBA, mert nem hiba, hanem csak egyszerűsítés.

2021. nov. 22. 18:00
 12/24 anonim ***** válasza:
Az angooban szinte ékezet sincs. Hu de lerobbant egy nyelv.
2021. nov. 22. 18:01
 13/24 anonim ***** válasza:

Rendeszeresen, mivel hangulatot tudok vele jelezni. Élőben ez jól látszana a fejemen, és a hangsúlyozáson, stb, de írásban ezek nem alkalmazhatóak.

Egy sziaaa! nem azt jelenti, hogy meleg vagyok, hanem azt, hogy örülök az illetőnek.

2021. nov. 22. 18:16
 14/24 anonim ***** válasza:
tehat szerinted tanult, intelligens ember nem ir olyat, hogy ‘sziaa’ vagy ‘oksi’? pedig de, irhat, ennek semmi koze a tanultsaghoz, ha nem egy hivatalos levelben hasznalja oket, akkor teljesen rendben vannak. azt meg nem ertem, azt mondod, baratnoid irnak igy, akkor oket tanulatlan, buta embernek tartod? egy nonek elnezheto, ferfinak nem, mert o ‘intelligensebb’ vagy mi? katyvasz az egesz kerdesed, arrol nem is beszelve, hogy neked sem sikerult am mindent hiba nelkul leirnod, ha mar igy okoskodsz..
2021. nov. 22. 18:22
 15/24 anonim ***** válasza:
lágyabb közelebbi .. talán barátságosnak akart tűnni .
2021. nov. 22. 18:31
 16/24 A kérdező kommentje:

Barátnőim azért írnak így, mert szerintük ez cuki.

Az említett férfi fiatalabb, mint én. 29 éves én pedig 34.

2021. nov. 22. 18:45
 17/24 anonim ***** válasza:

Akkor csak nyomi.

Vagy lehet nem a neten él.

2021. nov. 22. 18:47
 18/24 anonim ***** válasza:

Ez nem para cukipofi.

Uncsi lenne mormin írni.

Oksi-moksi? Puszcsi

😆

🤢

Mégis miféle férfi ír így?

- szűz

- saját kapura játszik

- tényleg túltolja a lazasàgot, és nem érzi hogy így / ilyen szavakkal maximum kettő férfi ismerkedik egymással

2021. nov. 22. 19:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Nincs semmi jelentősége...
2021. nov. 22. 20:05
 20/24 anonim ***** válasza:
jobb mint a szia babám meg társai..
2021. nov. 22. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!