Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a témák a szex utáni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a témák a szex utáni beszélgetésnél?

Figyelt kérdés
Amikor már rengeteg orgazmuson, aktuson túl vagytok és végeztetek, mit szoktatok megbeszélni egymással a szex után? Hogy mi volt jó, mi nem, mit szeretnétek legközelebb? Miről beszélgettel olyankor?
2010. szept. 4. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
általában csak fekszünk összebújva és csókolózunk.
2010. szept. 4. 23:20
 2/9 Futurare ***** válasza:
71%

Azután meg, mecs vs Barátok Közt.

Kalandozó

2010. szept. 4. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A személyes tapasztalatom az, hogy ilyen is csak a filmekben van. Szex után nem szoktam szexről beszélgetni és olyankor nekem inkább jobb hallgatni és simán csak feküdni vagy csókolózni.

Olyan is van, hogy felpattanunk egymás mellől oszt jó napot, és mindenki megy a maga dolgára.

2010. szept. 4. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, fogalmam sincs. Talán a holnapi napot, mást nem, mégis miről kellene beszélni? Csendben lenni oszt kész :)
2010. szept. 4. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindig az alap Windows 7 téma van beállítva, szex után is, tökéletes.
2010. szept. 4. 23:31
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
meghallgatom az összefoglalót arról, hogy mennyire isteni voltam az ágyban, aztán megkérdezem a nevét.
2010. szept. 4. 23:46
 7/9 bumbi02 ***** válasza:
55%
hülyének nézel? kutyával beszélgetni???
2010. szept. 4. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
én a kvantumfizikáról szoktam elkezdeni beszélgetni...erre általában a legtöbben 3 percen belül fölkelnek és teljesítik a kéréseimet, ami annyit tesz, hogy kiszolgálnak míg én tv zek
2010. szept. 5. 00:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában az hogy megkapáltuk-e a répát, beérett a kukorica, rohad a paradicsom...
2010. szept. 5. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!