Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka...?

Figyelt kérdés
Régebben amikor 18 vagy fiatalabb voltam, voltak "kapcsolataim", nem voltak igazi felnőtt kapcsolatok de akkoriban ez is sokat jelentett. Akkoriban ha valaki megölelet, megpuszilt akkor nagyon boldog voltam és napokig fel voltam dobva, de ahogy teltek az évek ez egyre kevésbé jelentett örömet, mostmár ott tartok hogy se az ölelés, se a puszi, még a csók se vált ki belöllem semmilyen érzelmet (37F). Mi lehet ennek az oka, és mit lehet ez ellen tenni???

2021. nov. 20. 12:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg most nincsenek érzések mögötte. Bár én nő vagyok, de a férjemtől 22 év házasság után is nagyon jól esik egy-egy ölelés vagy puszi is, rajta is ugyanezt látom.
2021. nov. 20. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!