Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok az apró dolgok a nőkkel kapcsolatban, amire figyeljek?
Korábban bent voltam egy neoprotestáns vallási közösségben, ahonnan megviselve jöttem ki. Mostanában kezdem túltenni magam rajta. Újra kell kezdenem a dolgokat, de sok hiányosságom van, amiket pótolni kell.
Miután elkezdtem tavolodni a vallástól megismertem egy nőt, akivel elveszítettem a szüzességem, tehát ezen túl vagyok. A kapcsolatunk hamar szétesett, de ezt már nem bánom.
Vannak még tapasztalataim, tudásom, de hiányosságom is.
Miket tanácsoltok?
Köszönöm válaszaitokat. :)
Szerintem tapasztalj, nem baj ha nem jön be elsőre, csak merj próbálkozni.
Ami fontos, hogy annak higgy, amilyen érzéseket okoz neked, ne csak annak amit mond a másik.
Sokan vannak, akik azt mondják, hogy szeretnek, és közben lábtörlőnek, boxzsáknak használják a másikat. Úgy nézd, mint egy némafilmet. A tetteit figyeld és ahogy bánik veled. Ez a legnagyobb csapda szerintem. Függővel ne kezdj, önállótlan, felelőtlen, lusta emberrel se. Kb ennyi, a többi részletkérdés.
Nem kell túl gondolni. Adni jó érzés, én is ezt csinálom.
Én egy 16ezres pulcsit kaptam exemtől karácsonyra, ő tőlem egy fél milliós tv-t. És ugyanolyan boldogok voltunk mind a ketten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!