Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy védjem meg barátnőmet?
Nemrég volt egy kis incidens a rajokkal , és megint alakítgatnak valamit . A helyzet hogy egyszer már kaptak eleget , de ha a barátnőmet baszogasság melyik jobb bánás az ő szemében ? Ha rendőrökkel intézkedek, vagy megint 48as villáskulcs és a haverok ? A lényeg hogy melyiket látná barátnőm jobb szemmel...
Nemtaláltam önvédelem témát, ezért idetettem :))
én úgyszoktam hogy felhívom a renőröket hogy jöjjenek de gyorsan mert én elkezdek pusztítíni és félek hogy valaki esetleg meghal közbe.
mindig azonnal jönnek.
de addigra már kapnak eleget.
köszönöm a válaszokat. Rendőrséget még nemhívtam de majd szóba jöhet.
Tömegverekedésről csak annyit hogy ők hanyan jönnek.
NEM keverem bajba barátnőmet , a városba nehogymá miatta/tuk ne mehesen egyedül vagy barátnőivel hogy én ne legyek ott.NEm akarok bajt de eddig szép szót még nem értették .Ezért gondolok a következményre ami egyben az utolsónak is gondolok . Nem vagyok balhés gyerek, csak nem fogok csicska lenni .(amihez hozzászoknak hogy én adom a pénzt nekik meg amit épp nálam találnak, ja és mint a rendőrök megbotoznak... ami nemfog soha bekövetketzni.)
Hol laksz?
talán tudok segíteni, de csak talán! :)
melyik város?
nálunk a karddal megy a cigány és a rendőr elfordítja a fejét is az utcán. mert ha hozzászól a cigányhoz akkor a szomszédját is halálrafenyegetik.
Gázpisztoly ? Az nem megoldás ha lelövöm , ha úgy alakulna, mert akkkor én szívnám meg a börtönben ,nekem annyit nemérnek...
Nemkell segítség köszönöm, nekem azzal van bajom hogyha netán a barátnőmet fogják piszkálni valami miatt ,mert ugye akkora tahók hogy a fűbe is belekötnek.
Am volt tegnap egy történetem elég vicces:
Reggel voltunk a piacon és ott volt egy jobbikos pult( szórólapokat oszztottak) és egy kis cigány odament. Először körözte a jobbikosokat, aztán odament és adtak neki egy programfüzetet meg egy szórólapot. Aztán a kis porongynak mondta a jobbikos : Tessék vidd haza anyádnak !
mintmondjak, elég vicces volt :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!