Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan zenék amik remenytelen szerelemről szólnak vagy hogy az egyik fél hibázott a múltban és ezért nem alakult ki semmi köztük?
Figyelt kérdés
Volt egy lány aki tetszett nekem régen és amikor kezdeményezett volna én el csesztem az egészet, utána már hiába kértem bocsánatot nem reagált, pedig biztos vagyok benne hogy a mai napig tetszem neki. Vannak ilyen témájú zenék? (csak hogy még rosszabbul érezzem magam mint ahogy érzem :D) sajnos azóta se tudtam elfelejteni ezt a lányt2021. nov. 17. 22:25
11/11 anonim 

válasza:

Alright - Red Carpet
Amiel - Lovesong (Scumfrog Club Mix)
Muzikjunki Vs. Lenny Kravitz - Believe In Me (Belocca Edit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!