Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, titeket ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket ismerkedésnél zavar, ha egy lány/nő 190cm magas? Nehezebben kezdeményeztek egy ilyen lánynál vagy inkább nem is akartok, vagy pedig nem okoz problémát?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 17:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
51%
30 Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy alacsonyabbként összejönnék nálam KICSIVEL magasabbal, magasként viszont CSAK nálam alacsonyabbal. Nem tudom érthetőbben leírni sajnos. 🤷‍♂️
2021. nov. 18. 13:30
 32/33 anonim ***** válasza:
Megértelek teljesen, mivel én is magas nő vagyok (180). Elfogadjuk, mert nem tudunk mást tenni, de én egész eddigi életemben hátrányként éltem meg a magasságom. Nem elég hosszú a nadrág, kicsi a cipő, erős a karom, a vállam stb. 10-15 cm-el szívesen lettem volna kisebb. Főleg azt utáltam mikor az iskolában hosszúnak csúfoltak. Amúgy is utálom az iyet, ha a másiknak a külsejét kritizáljuk. Szóval körülöttem nagyon sok az alacsonyabb férfi, a magasabbak közül akik tetszettek, azonak meg én nem kellettem.Nem tudom, biztosan nem csak a magasságom miatt volt ez, de közrejátszik az biztos.
2021. nov. 18. 17:41
 33/33 A kérdező kommentje:
Kedves női hozzászóló én is nagyon sokat szenvedtem, mert amellett, hogy magas voltam, ráadásul gebe is. Te "csak" hosszú voltál, én egyenesen girhes macska. Amint megérkeztem suliba mondták, hogy megjött a girhes, főleg a fiúk csúfoltak, de a lányok is kiközösítettek. Aztán ötödikbe sulit váltottam és letteg barátaim, de 22 éves koromban is csak 53 kiló voltam. Most 25 vagyok, azóta híztam kvázi 20 kilót, most van önbizalmam, de nem csodálkozok, hogy nem vesznek észre, mert nem is nagyon járok el itthonról. A ruha ügy nekem sem volt semmi, mert a lábaim különösen hosszúak, így ami jó volt hosszúságra nadrág, abba derékba kétszer is belefértem, így szinte minden ruhaneműt be kellet szedetnem, hogy tudjam hordani. Szerintem a te 180centiddel nincs baj, nem vészes szerintem, sokan cserélnének veled.
2021. nov. 18. 19:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!