Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, titeket ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket ismerkedésnél zavar, ha egy lány/nő 190cm magas? Nehezebben kezdeményeztek egy ilyen lánynál vagy inkább nem is akartok, vagy pedig nem okoz problémát?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 17:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ha neki nem gond, hogy ő magasabb, akkor nincs gond. Az én egómat nem sérti, más véleménye nem érdekel, szóval ha neki oké, nekem oké.
2021. nov. 17. 18:24
 12/33 Noren1989 ***** válasza:
173 vagyok, nekem kellemetlen lenne.
2021. nov. 17. 18:30
 13/33 anonim ***** válasza:
Kb. olyan magas vagyok (2 centivel alacsonyabb ami nem számít igazán), szóval még tetszene is, bírom a magasakat, amennyiben ez arányos alkattal (az már mindegy, hogy vékony vagy kövér-e, csak aránytalan ne legyen - értsd. az a véglet amikor szinte olyan, mint akit végigtekertek a nyújtópadon, vagy a másik, amikor idobóember-alkata van, ami ijesztő!) jár.
2021. nov. 17. 18:34
 14/33 anonim ***** válasza:
Szerintem életemben nem találkoztam ilyen magas nővel... te ilyen magas vagy, kérdező? Elég magas vagyok, ezért nem tudnám elképzelni, hogy még nálam is magasabb nőhöz szexuálisan vonzódni tudjak.
2021. nov. 17. 19:10
 15/33 A kérdező kommentje:
Igen, fél centi híján annyi vagyok.
2021. nov. 17. 19:12
 16/33 A kérdező kommentje:
Mert ha alacsonyabb lennél, akkor el tudnád képzelni?:D
2021. nov. 17. 19:12
 17/33 anonim ***** válasza:
16 Akkor talán még büszke is lennék, hogy töpszliként hátrányból indulva megcsíptem egy magasabb csajt. De nem vagyok töpszli... 🤷‍♂️
2021. nov. 17. 19:22
 18/33 anonim ***** válasza:
Azért ne csüggedj, mert biztos van olyan férfi, aki szexinek tartja ezt a magasságot. Sokfélék vagyunk.
2021. nov. 17. 19:25
 19/33 anonim ***** válasza:
Úgy értem, ha alacsonyabb lennék, nem zavarna, hogy a nő magasabb nálam, mert én magam nem lennék túl magas, így a nálam kicsivel magasabb nő se lenne égimeszelő. De hát így, hogy én is majdnem 190 vagyok...
2021. nov. 17. 19:28
 20/33 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írsz. Szerintem ha kevesebb a különbség, az nem zavaró a legtöbbeknél, azonban ha nagyobb a különbség, sőt a lány a magasabb, az annál inkább tud zavaró lenni.
2021. nov. 17. 19:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!