Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg jók ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg jók ezek a PUA dolgok amivel el lehet csábítani a nőket?

Figyelt kérdés
Vajon tényleg hasznosak, vagy csak azért vannak hogy kizsebeljenek?

2021. nov. 16. 11:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%

20# (?)

Szerintem ezt nem nekem címezted. Ebben amúgy nincs vita köztünk :)

2021. nov. 16. 14:43
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
21. De neked ment a bántalmazó mellet jobban kitartanak a nők, mint az mellet aki szereti őket.
2021. nov. 16. 14:49
 23/27 anonim ***** válasza:
82%
22# Igen, már írtad egyszer. Nem mindig. Nem mindenki stockholm-szindrómás, legfeljebb azok vannak ennek kitéve, akiknek kevés az önbizalmuk.
2021. nov. 16. 14:52
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

23. Valóban nem mindenki stocholm szindrómás, de aki az az sokkal kitartóbb.

Manapság az a divat hogy mikor baj van a kapcsolatbank akkor egymásnak esnek és elválnak. Nagyon ritka az hogy akár csak 20 évig kitartsanak a felek. Sajnos ilyen a világ.

2021. nov. 16. 15:13
 25/27 anonim ***** válasza:

De komolyan, amúgy ezek a PUA-s dolgok beválnak valakinél? Bejáratott, kevésbé hatékony és unalmas, de legalább sztereotípiákban gazdag stratégiákkal próbálnak közeledni.

Erre így nem hiszem, hogy olyan sok nő vevő lenne már az ismerkedés szakaszban. De eljutni addig a kapcsolatban, amíg már érzelmileg lehet bántalmazni a nőt..hát nem tudom, szerintem esélytelen kategória. Mert nyilván, ha már rögtön a kapcsolat elején kezd bele az egyén, mielőtt komoly érzelmi kötődés kialakulhatna ki, simán leléphet a csaj.

Szóval addig el kell jutni, míg a csaj érzelmileg is komolyabban kezd el kötődni hozzád (kialakul a stocholm szindróma), mielőtt bántalmazhatnád..erre is így megtanít ez a PUA?

Mert pl. nem egyik napról a másikra alakul ki a stocholm szindróma, hanem egy lassú folyamat eredménye.

2021. nov. 16. 15:47
 26/27 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy hogy jön ide a bántalmazás? A PUA bántalmazni tanít? Erről most hallok először. Szerintem ha ez így lenne, be lenne tiltva. Szerintem a PUA még ennyit sem akar. Nem gondolkozik azon, mi lesz azután, hogy "megnyerte" a csajt. Csak dughasson, "legyen meg" neki, ennyi. Plusz ott lehet a szerzés, a csábítás, mint ösztönző faktor. A kielégülés amit az okoz, hogy "ezt a csjt is megkaptam"
2021. nov. 16. 15:52
 27/27 anonim ***** válasza:

25. Passz én nem olvastam és nem élek vele.

De emlékeim szerint van egy konkrét fejezet a linkben tárgyalt könyvben ami arról szol hogy hogy kell kiválasztani az “áldozatot”.

[link]

Van olyan pua is ami nem ennyire durva de az sokszor rőhely kategória.

A működőképes pua az sajnos ilyen és sokszor olyan is él vele aki nem is hallott a dologról.

2021. nov. 16. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!