Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Asztrológus lánnyal ismerkedné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asztrológus lánnyal ismerkednél, ha amúgy veled nem hozza ezt szóba?

Figyelt kérdés

Ha számodra ez csak annyiban nyilvánulna meg, hogy tudnád ez a munkája.

Tehát nem traktálna azzal, mi épp hogyan áll az égen.

2021. nov. 15. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

7. vagyok.

Nos mi a helyzet? Járunk, vagy nem járunk? Mit mondanak a csillagok? Csillagom?!

2021. nov. 15. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Tiszteletben tartom ha valaki tényleg hisz ebben, szíve joga. De ugyanúgy nem jönnék össze vele, mint pl kereszténnyel, muszlimmal, vagy bármilyen vallásos emberrel sem. Én ateista vagyok, a spiri dolgokban nem hiszek, szóval ilyen párt is keresek.
2021. nov. 15. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
Kizáró ok. Mivel ez a munkája feltételezhetően hisz benne, tőlem viszont nagyon távol állnak az ilyen babonás, áltudományos dolgok, ezért kizárt hogy összejöjjek olyannak aki elhiszi ezeket.
2021. nov. 15. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Simán.
2021. nov. 15. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Asztrofizika kicsit elfogadhatóbb lenne. Az is asztro...
2021. nov. 15. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
20%

Attol fugg. Ha tudja hasznalni az efemeridat, ismeri a hazszamitasi rendszereket, tud meridiantengelyt szamitani egy bot es egy darab zsineg segitsegevel, akkor igen :)

Ha csak annyit tud, hogy bepotyogi a gepbe, akkor nem, bocs.....

En is foglalkozom asztrologiaval ugy kb. 15-20 eve, bar nem hivatasszeruen, es az en teruletem a horary, mert pontosabb kepet ad.

37F incel

2021. nov. 16. 00:01
 17/18 czovek1973 ***** válasza:

Mondanak a többiek valamit: miben segít másoknak egy asztrológus?!

Viszont lehet, H 1 év múlva ő is rájön, H ezzel igazából nem is akar foglalkozni. Másrészt lehet, H egy nap úgy fogjátok szeretni egymast, ahogy sosem képzelted volna. Márpedig ennél nagyszerűbb dolog nincs az életben! Próbáld ki, milyen csaj, ha nem érzed a varazst, hagyd.

2021. nov. 28. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
Én azt nem tudom becsülni és komolyan veni, aki munkája alapján választ párt. Nem az embert nézi, csak egy státuszt a másikban.
2021. nov. 28. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!