Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok az alábbi öltözködési stílusról? Túl egyszerű?
Nagyjából hasonlóan öltözködöm. Ha olyan alkalom van, elegánsabb ruhákat veszek fel illetve magassarkút, de a hétköznapokban inkább a kényelem a fontosabb. Szeretem a farmernadrágokat, egyszínű, fekete nadrágokat, lapos csizmákat. Túl kivágott felsőket nem hordok, mert kényelmetlenül érzem magam bennük.
Minimálisan sminkelem magam (szemceruza, szempillaspirál). Hosszú szőke hajam van, hol leengedve hagyom, hol felkötöm copfba. Ékszerként csak pici fülbevalókat hordok.
Egyik barátnőm szerint túl egyszerűen öltözködöm. Ő sokkal nőiesebb ruhákat hord, és tény, hogy nagyon csinos is. De én így érzem jól magam, lassan 30 évesen úgy gondolom tudom, mit szeretek hordani, mi áll jól stb.
Ettől függetlenül kíváncsi lennék férfiak véleményére. Ti is úgy gondoljátok, hogy ez túl hétköznapi, egyszerű?
Szerintem teljesen jó.
Kicsitt rockosabb lázadó beállitottságú lehetsz.
Meg anyit fűznèk hozzá a fekete-fehèr dizájn is mindenhez megy ,elronthatatlan ,ha nem viszed túlzásba.
Bárcsak az èn barátnőm is minimum ílyen stílusosan öltözne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!