Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan videót ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan videót ahol kevernek (tánc)? Vagy egyáltalán hogyan kell keverni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit értesz keverés alatt?
2008. dec. 12. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
discoba is szoktak a lányok keverni(táncolni)
2008. dec. 12. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja, akkor a keverés a táncolás megfelelője?

Biztos öregszem... arra gondolsz, amikor ilyen idétlen modoros, mozdulatsort kreálnak a táncolók a (rosszabb) dizsikben, pl a fiúk így hátulról közelítik meg a lányokat alájuk kavarnak, aztán már tapizzák is őket, a lányok meg úgy riszálják magukat mint vmi... szóval mint egy tudod mi. ez az? nem tudom erről hol talász célirányosan videót. keress rá talán youtube-on a nagy euro-dance partykon készült videókra (pl sensation white, több most nem jut eszembe, te sztem jobban ismered ezeket) ott biztos elleshetsz pár mozdulatot. de ha elmész a diszkóba (vhogy nem tudok másra asszociálni mint a bank dance hallra) ott is utánozhatsz pár izomagyút, ha Neked mindenképpen ez tetszik.

2008. dec. 12. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
2008. dec. 12. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem is ilyesmikre gondol...jó ez a vidi csak képzeld el h a csaj előtted áll!Én személy szerint nem szeretem ha vadidegenek a hátam mögé kerülnek,és tapiznának 1000-rel!Vagy még az lehet mikor 2csaj egymással szemben áll és úgy..közel s erotikusan táncolnak nem?? Azt mi is szertjük a barátnőimmel..és az bejön a férfiaknak!! :D De én azért a keverés alatt mást értek,másra szoktuk mondani! :)
2008. dec. 13. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
keverni hmm... már a kérdésedben is benevan, hogy te is tudod, hogyha nem írod oda zárójelben hogy táncról beszélsz, senki nem értette volna meg. akkor miértis nemtudtad egyszerűen leírni hogy "hogyan tudok megtanulni táncolni?" am meg menj el discóba, és figyeld a többieket hogy hogy "kevernek" aztán majd ha legközelebb mész "keverni" már úgy "keverhetsz" ahogy a többiek "kevernek" aztán majd midnenki lesi hogy te mien jól "keversz" remélem segítettem... aztán jó "keverést"
2008. dec. 13. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!