Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak szeretik, ha megmondja neki egy lany , hogy mit csinalna vele az agyban?
Az egyéb kérdésekben volt, nem a párkapcsolatokban. Én arra gondoltam, hogy alakul valakivel valami, de még nincsenek kapcsolatban, max dugtak és ezzel akar "bevágódni".
Mondjuk kapcsolatban is ritkán talál be az ilyen..
Ismerjuk egymast es sokszor lefekudtunk mar.. de most mondtam neki eloszor, hogy mit szeretnek vele :)
Es szeretik a ferfiak, ha egy lany olyat ir, hogy imadja ha benne van? ... meg ilyeneket... es hogy mennyire szereti vele a egyuttleteket?
#13 Én személy szerint nem vagyok oda a "imádom, ahogy ütemesen mozog bennem a kékeres méteresed, te állat" jellegű messenger üzenetekért.
Szex közben tetszik.
Vannak férfiak akik kifejezetten erre buknak.
Nekem van egy aki szeret erről írásban beszélni. Szoktunk is.
Egyebkent a 6-os túltolta tényleg.
De amelyik pasi itt azt mondja, hogy nem gondol sosem arra a nőre aki már elhitette vele, hogy vele a legjobb a szex, az ő f*sza a legjobb az hazudik, vagy sose mondott nekik ilyet nő.
Attól függ.
Mi a szituáció?? Elkezdett ő már valaha erről írni neked vagy csak te a mizu, semmi veled? után elkezdted írni?
Te ismered, ha vevő rá, tetszett neki, akkor miért lenne kínos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!