Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferfiak szeretik, ha megmond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak szeretik, ha megmondja neki egy lany , hogy mit csinalna vele az agyban?

Figyelt kérdés
Tetszik ez egyaltalan egy ferfibak? Vagy tul kozonseges?
2021. nov. 12. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az egyéb kérdésekben volt, nem a párkapcsolatokban. Én arra gondoltam, hogy alakul valakivel valami, de még nincsenek kapcsolatban, max dugtak és ezzel akar "bevágódni".

Mondjuk kapcsolatban is ritkán talál be az ilyen..

2021. nov. 12. 14:31
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk a férjemmel ilyen üziket váltani hogy mit csinálnánk vagy mit fogunk csinálni egymással ha hazaértünk.Nincs ebben semmi és szerintem izgalmas is.
2021. nov. 12. 14:32
 13/23 A kérdező kommentje:

Ismerjuk egymast es sokszor lefekudtunk mar.. de most mondtam neki eloszor, hogy mit szeretnek vele :)

Es szeretik a ferfiak, ha egy lany olyat ir, hogy imadja ha benne van? ... meg ilyeneket... es hogy mennyire szereti vele a egyuttleteket?

2021. nov. 12. 14:33
 14/23 anonim ***** válasza:
Szóval jól tippeltem, ez nem párkapcsolat! Így elijeszted szerintem
2021. nov. 12. 14:42
 15/23 anonim ***** válasza:

#13 Én személy szerint nem vagyok oda a "imádom, ahogy ütemesen mozog bennem a kékeres méteresed, te állat" jellegű messenger üzenetekért.

Szex közben tetszik.

2021. nov. 12. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
56%
Én kedvelném.
2021. nov. 12. 14:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Vannak férfiak akik kifejezetten erre buknak.

Nekem van egy aki szeret erről írásban beszélni. Szoktunk is.

Egyebkent a 6-os túltolta tényleg.

De amelyik pasi itt azt mondja, hogy nem gondol sosem arra a nőre aki már elhitette vele, hogy vele a legjobb a szex, az ő f*sza a legjobb az hazudik, vagy sose mondott nekik ilyet nő.

2021. nov. 12. 15:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én egyszer csak annyit írtam a srácnak, hogy egesznap rá gondolok (persze a szexre, a testére) és onnantól irkalt is ezerrel ebben a témában szóval néha már ennyi is elég.
2021. nov. 12. 15:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Szoval kinos ilyet irni egy ferfinak vagy nem ? 😀
2021. nov. 12. 15:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Mi a szituáció?? Elkezdett ő már valaha erről írni neked vagy csak te a mizu, semmi veled? után elkezdted írni?

Te ismered, ha vevő rá, tetszett neki, akkor miért lenne kínos?

2021. nov. 12. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!