Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem ezt az ajándékoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt az ajándékozkodás körüli nem tetsző dolgot, amit lenn kifejtek bővebben? A lehető legintelligensebb módon szeretném kezelni.

Figyelt kérdés

Tehát a párom családjaról van szó, velük van a probléma. Bárkinek adtunk ajándékot, aki a bátyám szülője, testvére, keresztanyja, stb., akkor azt úgy adjuk, hogy közösen kapja tőlünk, a páromtól es tőlem.

Akkor a testvérének a párja nyilván pont ugyanabban a pozícióban van mint én, legalábbis a család szemszögéből, hogy az egyik gyerek párja ő is, én is. Neki is adunk mindig közösen ajándékot a párommal. Eddig tiszta.

Karácsonnyal semmi bajom, mindig kapok valami kis apróságot. Mindenki csak apróságot ajándékoz karácsonyra direkt, meg van beszélve náluk. Ez is tiszta.

De a szülinap nem tiszta. Nekem, az anyjának, és az egyik tesójának is decemberben van a szülinapja. Mi mindig adunk ajándékot mindenki szülinapjára. De én viszont nem kapok, csak a páromtól. Tőle nyilván alap. De a családjáról soha semmit. Pedig a tesójának a barátja is mindig kapok szülinapi ajándékot tőlünk, a szülőktől is (anyóséktól mármint). De én nem kapok senkitől. Mi mindenkinek anno, mindenki ad mindenkinek. De nekem semmi, csak nyilván a párom. De a családja soha. Itt a december, hó elején jön a szülinapom. Előre tudom, megint nem kapok majd semmit. Mi persze vettünk masszázst a tesónak, éttermi vacsorát anyukának. Lesz buli, mindkettejüket megünnepeljük, és előre tudom, én meg se leszek említve, mint szülinapos, max ha a barátom megemlít a család előtt, hogy rám is kéne koccintani. Nekem tényleg nincs buli rendezve, de ez egy dolog. Ha bulit nem is, ajándékot igenis szeretnék, meg azt, hogy maguktól köszöntsenek föl.

2021. nov. 11. 20:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat!
2021. nov. 11. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!