Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminc körüli nők, mit szólnátok ha ismerkedés elején kiderül a férfiról hogy nincs facebookja?
a tik-tok (borzasztó hülye név!) is bekaphatja, ez lenne az utolsó, amit szégyellnék az életben, h. nem vok ott fenn.
olyan érdekes, emberek ilyeneken paráznak, h. melyik social media site-on vannak v. nincsenek fenn, de azért senki nem aggódik, h. nem jó a saját helyesírása, h. nem beszél elég flottul angolul, h. nem olvas el havonta legalább 5 könyvet, h. nem sportol heti rendszerességgel.... ezek ezerszer fontosabb dolgok, jó lenne, ha inkább ezekre fókuszálnátok.
Akkor én egy senki vagyok, mert csak instám van. 😆 Az se magamról, hanem a hobbimról. #2-es voltam.
Semmit nem jelent.
Van facebookom,de már én sem használom.
Bár kevés ismerősöm van,de azt veszem észre a járvány óta ők sem raknak ki semmit.
De ha mondjuk vibere sem lenne,az hiányozna.
Ismerkedtem egy olyan pasival, aki szintén ezt mondta, majd mikor kíváncsiságból rákerestem, akkor kiderült, hogy menyasszonya van :)
Tehát nekem azonnal red fleg lenne ezek után, azért egy facebookba nem kell belehalni, én is csak a messenger miatt használom..
Te sem használod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!