Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Férjem előző házasságából született egy lány, most 15 éves. Az én kapcsolatom vele nagyon rosszul indult, mert az édesanyja utált engem, és ellenem hangolta, de szerencsére mára már rendeződött a kapcsolatunk, sőt mondhatjuk, hogy barátok lettünk, megbízik bennem, sokszor beszélünk telefonon is, és vannak külön programjaink is, amikor az apja sincs velünk.

Tegnap este telefonon beszélgettünk, és segítséget kért tőlem, most először megkért arra, hogy ne mondjam el az apjának. Elmondta nekem, hogy van egy barátja, mármint fiú partnere, akivel tervezgetik az első szexet, és tanácsot kért tőlem a védekezéssel kapcsolatban. Lesokkolódtam. Mondtam neki, hogy szerintem ezzel az édesanyjához kellene fordulnia, de azt mondta, ő nem értené meg. Én kértem egy kis időt, hogy majd személyesen beszéljük át, de mit tegyek? Elmondjam az apjának? Vagy ne? Nem akarom elveszíteni a bizalmát, de szerintem ez egy olyan téma, amihez nekem alig van közöm, mindamellett szeretnék segíteni. Nem szeretném úgy elvinni nőgyógyászhoz, vagy úgy tanácsot adni neki, hogy se az apja, se az anyja nem tud róla.

Ti mit tennétek a helyemben? Mit mondanátok?

2021. nov. 2. 10:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :)
2021. nov. 2. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hpvt ha a szülei akarták még hetedikben beadatták neki

Óvszer amugy

2021. nov. 2. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!