Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hallottam a tévében, hogy egy pasinak nem kell jóképűnek lennie hanem inkább izmosnak, hogy bejöjjön a csajoknak. Ez valóban így van?
Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 15:58
11/19 anonim válasza:
Szerintem, ha most nem tartod jóképűnek magad, akkor ezen csak egy kis önbizalom segíthet, ami meg az izmosságot illeti, szerintem attól függ, hogy kinek akarsz tetszeni, egy nagyon kigyúrt fiú inkább a felszines lányoknak jön be, és maga a kigyúrtság is arra vall, hogy a külső, az ami számodra fontos, viszont egy természetes izmos férfitest csak azt mutatja, hogy egészséges vagy, és biztonságot tudsz adni egy törékeny lánynak, ami nem utolsó szempont. Ha meg vagy elégedve az a legegészségesebb és akkor olyan lányoknak fogsz tetszeni, akik osztják a véleményedet a témában. a magabiztosság a legfontosabb. Csak ügyesen, a sport nem árt.
12/19 anonim válasza:
Afontos az hogy rendes legyen, kedves , figyelmes, őszinte, és szívből szeressen:)
13/19 anonim válasza:
Erre csak magamat tudom felhozni példának,kérlek titeket ne tituláljatok nagyképűnek,amikor kis f_szkalap kis 55 kilós senkiházi voltam akkor a kutyának se kellettem,most hogy edzek ezerrel felmentem 90-re legmárkásabb ruhákat hordom,azóta megfigyelnek a csajok eléggé.
15/19 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak,ez változó.A bombázóktól kezdve az öt forintosokig.
16/19 anonim válasza:
Igen, ez így van. Minél izmosabb valaki annál jobb!
17/19 anonim válasza:
A pénz és a karrier a nyerő. Pl Danny DeVito-nak csak a sok zsír alatt van kockás hasa, na de olyan lányokkal henceghet amilyenek rád se néznének lehet kökemény bicepszed. A pénz sokat számít sajnos, de azért szégyelném magam, hogy a feleségem tartson el. Szerintem inkább tanúlj, mint gyúrjál, legyen egy biztos karriered és akkor 35 évesen is kapsz 25 éves csajt.
18/19 anonim válasza:
viszont ha agyongyúrod magad akkor 35 évesen úgy fogsz kinézni, mint egy 45 éves.
19/19 anonim válasza:
hülyeség... én pl. utálom az izmos pasikat.. fújjj! nekem a mackós pasik jönnek be, kis pocak-és elvagyok varázsolva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!