Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szól a kérdésem! Szerintetek ki az a férfi sztár, aki Megan Fox-szal egy szinten van kinézetileg?
Én férfi vagyok és nem tudom nagyon meghatározni, de Megan Foxot nagyon jó nőnek tartom. :D
Martin Hendersonra gondoltam egyebként, hogy ő olyan kb. mintha Megan férfi változata lenne.
De lehet tévedek. Nők, ti hogy gondoljátok?
Ez azért értelmetlen kérdés, mert szerintem Megan Fox nem ugyanolyan nő az ÖSSZES férfi szemével.
Max úgy van értelme, hogy karakterben ki hasonlít rá. Tipikus "hot girl", Gosling pedig messze nem az. (Sztem qrva ronda.)
Megan Fox-ot nem azért válogatják be filmekbe, hogy színészkedjen, hanem eye candy-nek. Kb az a szint, mint Channing Tatum.
"Azért Zac Efron színészként nem az a kaliber mint Megan Fox."
Megan Fox-nak is volt egy nagyon jó alakítása, ami bukás volt anno, de mára sokak által kedvelt kultfilmmé avanzsált. Az a címe, hogy "Jennifer's Body"
Megan Fox-nak tavaly volt egy újabb plasztikai műtét sorozata, amitől végképp "megcsinált"-nak néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!