Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy barátom 3 ével volt idosebb mint én Gyakran kiszivta a nyakam. De szex nem volt koztunk Pasik tik miert szivjatok ki a baratnotok nyakat?(amugy volt olyan is hogy ki szívta a nyakam es leis fenykepezte vajon miért?
Figyelt kérdés
Kerlek titeket normalis válaszokat írjatok
Es elnezest mindenkitol a hejesirasi hibaimert
2021. okt. 30. 04:45
11/15 anonim válasza:
Ez egy tahó, és csak megjelölt. Egyébként miért is hagytad neki? Nekem egyszer szívta ki, és kerek-perec közöltem vele, hogy a következőnél repül.
12/15 anonim válasza:
Neked, és a hozzád hasonlóaknak ajánlom, hogy keressetek utána a nyakkiszívás veszélyeire!
Kutyát gazdájáról, embert barátjáról!
Kérdésedre a válasz:
Ez egy sajátos perverzió, fétis lehet, valószínűleg erre szokta kipréselni a majonézes tubus aljából a beszáradt dolgokat.
Legközelebb milyen kérdést olvashatunk? Pasik tik mán a feldarabolt barátnőtök tetemét miért becstelenítitek meg, és fényképezitek le?
13/15 anonim válasza:
Szóval,ha sem szex,de még petting sem volt,akkor a fiú még 14 sem volt!Legyél kedves,akkor írni ide,ha majd betöltötted a 18.életévedet!!! Amennyiben meg betöltötted,akkor a fiú,impotens és csak ennyi telik tőle.
14/15 A kérdező kommentje:
Arol van szo hogy 15eves voltam akor és en nm alltam keszen a szexre ugy hogy mondtam neki hogy varjon.Mindig elkezdte csokolgatni a nyakam persze mondtam neki fejeze be es hogy nehogy kiszivja De hat egyik fulen be a masikon ki es most 18eves fejel se ertem hogy mire volt ez jó?!
2021. nov. 1. 01:13
15/15 anonim válasza:
Nem értem.Nem mondanod kellett volna,hanem cselekedni!Egyébként,már írták,egyfajta megjelölés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!