Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni lányokkal?
Idén leszek 29 éves és se tindészerkoromban se huszonéveskoromban nem volt barátnőm, és teljesen feladtam igy az egész ismerkedést. Neten nem lehet ez már köztudott, élőben szintén nem lehet hiszen akik engem körülvesznek lányok akár konditeremben, akár valamilyen hobbi vagy sportágban szinte mindenki vagy a párjával jön vagy azt mondja hogy van párja. És ez van már évek óta, és aki szingli esetleg ami igen ritka az meg válogatós. Én nem tudom mások hogy csinálják vagy hogyan tudnak párt találni maguknak, mert látok rondább srácot nálam is akinek van párja. tehát nemtudom hogyan lehetne. Az biztos hogy ha ennyi idősen még nem volt, vagy egy mondás. Akinek nem lesz 30 éves korára egy kapcsolat sem annak soha nem lesz. Teljesen a 0 szinten vagyok ilyen téren, hiszen azok sem voltak meg nekem mint a mai tindézsereknek.
29/F

1-es vagyok.
Ha már elmentek veled egy randira, azt jelenti, hogy érdeklődtek irántad. Az, hogy te fizettél mindent önmagában nem jelent semmit, az a te döntésed. Nem garantálja a sikert.
Mivel lehetett a baj ? hmm

"nem vagyok az az iskolázatlan bunkó természetű"
Khm, tudod, ahhoz, hogy valaki iskolázatlan benyomást keltsen, nem kell feltétlenül bunkón viselkednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!