Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szép, ha egy lány izmosabb?
Egy határig szexinek találom.
21F
igen, egy bizonyos szintig.
talán addig, mig ne látni minden szövetet külön..
Szerintem nagyon jól néznek ki.A fitnesz versenyző lányok meg a legszebbek.
Uh hajrá!
óóó, ne... ne-ne! nem... nehogy. ha már így is izmosnak látszol, akkor ne akarj még izmosabbnak látszani. nem kell kocka has egy lánynak. elég a lapos, feszes has. az szexi. a kocka nem szexi... az izmos karok sem azok... törékeny női kar = szexi. izmos kar = férfi kar = abszolút nem szexi.
tudom (legalábbis remélem), hogy ez fotóbolt, de egy "kicsit" kisarkítva itt van, amit akarsz:
szóval ne akard az ilyen edzést... inkább gyúrj fenékre, ne karra. meg a lábad se legyen túl izmos. vékony csirkecombik. *_* szexik egy formás popsival.
szóval persze, sportolj, mer' az kell, de nehogy fekve nyomj, meg fekvőzz, meg mittudomén. azért vannak határai ennek is. egy lány ne legyen izmos, mert az egy férfi "dolga". egy lány legyen nőies, érted...
egyébként valamiféle kép tényleg jó lenne.
ja, ha gondoljátok, lehet lepontozni a nőies, vékony, kevésbé izmosnak látszó lányok előnyben részesítéséért. :P de én akkor is így gondolom, nabumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!