Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamu fiók lehetett? Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamu fiók lehetett? Többi lent!

Figyelt kérdés
2020 ban badoon megismertem egy kedves lányt, aki a képek alapján csinos is volt. A lánnyal nem volt semmi baj addig még nem merült fel a videochat téma, amikor ugyan is meguntam az írást és hallani és látni szerettem volna őt. A lány erre kifogásokat keresett, nem jó a telefonja kamerája, el van törve a laptopé is. Később pedig a szobatársát zavárná ( albérletben lakott) Amikor aztán a Találkozást vetettem fel, akkor azt írta rendben találkozzunk meg is beszéltük. De a naphoz közeledve konkrétan 1 nappal a lalálkozás előtt a lány azt írta a lába eltőrt és műteni kell. Kérdeztem, hogy melyik kórházban van de nem adott választ rá. Felajánlottam, hogy meg látogatom de, akkor durvább kifogásokkal jött mint például: Nem lehet mert az apja ott van nála egész nap, és nem akarja hogy tudjon rólam. Vagy nem szabad őt látogatni. Miután meguntam és azt mondtam, hogy nekem ez az írásos kapcsolat kevés ő elkezdett olyanokat írni, hogy nem tud nélkülem már meg lenni, meg hogy neten maradjunk barátok de ebből nem kértem már. Őszintén csak nekem tűnik úgy, hogy a lány egy kamu profil, aki csak szórakozott?

2021. okt. 25. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kislány, kamu, szórakozik
2021. okt. 25. 23:58
 12/12 anonim válasza:
A legtöbb külföldön regisztrált társkereső oldal csak kamu. Soha nem fogsz e-mail cìmet vagy telefonszámot kapni, hogy közvetlenül kommunikàlhass. Fogalmad sincs hogy kivel levelezel, valószínüleg csak egy fizetett megbìzott. Az a lényeg, hogy levelezzél minél többet, és fizessél minden kapott és írt leveledért. Nem furcsa, hogy a kapott leveleket mindig csinos és szép lányok fényképei díszitik, és pont te kellesz nekik?
2021. okt. 31. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!