Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vennél a barátnődnek közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennél a barátnődnek közel 600000 ft-ért konyhai robotgépeket?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 07:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#19 Szerintem hívhatjuk csóróságnak, elképzelni nem tudom, hogy mi az a kütyű amiért 600 ezer forintot kell fizetni és nem olyan, mint a szüleim 3D tévéje, hogy a mai napig nem tudjuk minek vették meg pedig már jópár éves (amúgy skypeolni akartak vele és azt gondolták, hogy majd nagyban jobban fog látszódni a màsik arca)
2021. okt. 25. 12:43
 22/31 anonim ***** válasza:

#21: attól, hogy te nem tudod elképzelni, bizony léteznek. Vannak profi robotgépek sous vide gépek, kávéfőzők, sütők stb amiknek darabja több százezer forint.

Abban egyetértek, hogy egy átlagos konyhában, átlagos főzési-sütési szokásokkal felesleges a többségük. De attól még léteznek, és valaki mondjuk igényes a kávézásra, bizony érezni fogja a különbséget, ahogy ha pl valaki szeret igazán jó steak-et sütni, az sem a kétezres tesco gazdaságos teflon serpenyőben fogja elkészíteni az olcsó kerámialapos tűzhelyén.

Én sem azt mondom, hogy minden esetben indokolt. De ha valaki szeret főzni, különleges dolgokat is, és gyakran, plusz telik rá neki, akkor hajrá. Attól még ugyanúgy gáz lefikázni.

2021. okt. 25. 12:50
 23/31 anonim ***** válasza:

19: ne legyel mar ennyire ertetlen.

igen, egy 10 ezres vacak kinai noname es egy 150 ezres markas kozott oriasi a kulonbseg, de egy 150 es egy 600 ezres kozott mar boven nincs akkora kontraszt, hogy a 150ezres le legyen gagyizva.

most direkt neked rakerestem, a LEGDRAGABB robotgep 400 ezer forint itt pl. az atlagar 100 korul van, 200ert mar fullosat veszel.

[link]

vagy a kerdezo vagy nem ismeri a szavak vagy nem tud ertelmesen fogalmazni, de 600k-ert robotgep irrealisan draga. azt se ertem, miert kene robotgepEKet venni?!

ha meg konyhai haztartasi gepekere (gyengebbek jedveert: suto, huto, miko, paraslszivo stb.) gondol, irja azt, de azok krvara nem robotgepek.

2021. okt. 25. 12:53
 24/31 anonim ***** válasza:

#23 kapásból vannak drágábbak:

[link]

De itt egyrészt azt írta "robotgépeket", nem feltétlenül 1 db-ot, ehhez pl simán lehet további 3-400 ezerért venni turmixgépet mellé, és akkor még nincs pároló, sütő, szeletelő, füstölő, sous vide, ésatöbbiésatöbbi...

Én is csak feltételezem, hogy nem egy darab robotgépről, hanem konyhai eszközökről beszél a kérdező, akkor a 600ezer egyáltalán nem sok.

De még egyszer, utoljára: ha valakinek telik rá, nem rohadtul mindegy neked (nekem, bárkinek), hogy mennyit költ rá?

Ilyen alapon mineka többszázezres okostelefon, amikor vannak sokkal olcsóbbak? Miért kerül egy normális ultrabook 800ezerbe, amikor 150-ért is van laptop? (Mert baromira más a szint...)

2021. okt. 25. 13:04
 25/31 anonim ***** válasza:
24: nekem mindegy, csak a kerdesben a ‘baratnonek’ valoszinuleg nem telik ra, kulonben venne maganak. nekem se telik 500 ezres robotgepre (mondjuk azt se tudom, az mire jo kb, utalok fozni), de 100 ezresre igen, megveszem magamnak ha kell. ha a ‘baratnonek’ 100 ezresre se telik, akkor nem 500 ezreser kell kerni, hanem 100 ezreset. ugye erted a kulonbseget? itt nem arrol van szo, hogy egy milliomos a legmenobb, dragabb eszkozokkel rendezi be a sajat konyhajat, hanem hogy valaki mastol ker ilyen irrealisan draga dolgokat. (?? legakabbis ez jon le a kerdesbol, de reszletek hianyaban ez csak feltetelezes)
2021. okt. 25. 13:10
 26/31 anonim ***** válasza:

#24 Ahha, akkor csak hívjuk hozzánemértésnek a részemről. Valószínűleg gond, hogy nem sokat sütök. Mindenesetre nálam kiverné a biztosítékot, ha a férjem 30 ezer fölött vásárolna konyhai holmikat ajándékba (talán egyedül egy tejkészítőnek örülnék, amúgy rühellem ezeket, mert sose használom egyiket sem, de legalább pakolgathatom, de 30 alatt könnyű szívvel adományozom el), de nem vagyunk egyformák.

Kicsit azért jó lett volna tudni, hogy a kérdező párja nálam többet fogja-e használni a holmikat vagy őt is csak irritálni fogja.

2021. okt. 25. 13:11
 27/31 anonim ***** válasza:

#26: ezzel teljesen egyetértek, ha valaki nem szeret főzni és nem használná, akkor minek? Jogos. De ha pl ő kéri, mert örömmel használná, és belefér a büdzsébe, akkor meg miért ne?

#25: ok, te nem szeretsz főzni, akkor neked ez teljesen felesleges. Viszont az a logika már nem áll meg, hogy ha neked nem telik rá, akkor a párod se vegyen. Miért ne? Én is egy csomó mindent megveszek a páromnak, amit ő esetleg nem engedhet meg magának, nekem meg belefér. Így mindenki jól jár.

2021. okt. 25. 13:15
 28/31 anonim ***** válasza:
27: mar irtam, en kellemetlenul ereznem magam, ha a pasim tobb mint felmillakat koltene ram. egyszeruen rossz erzes lenne, nem szeretek ennyire senkinek kiszolgaltatottja lenni, meg akkor is, ha neki telik ra. ahogy irtam mar, ha jobban all, mint en, segitsen ki ajandekkal, ha akar, de ne irrealisan draga luxuscuccal, hanem egy kozepes arfekvesu normalissal.
2021. okt. 25. 13:18
 29/31 anonim ***** válasza:
Robotgépről konkrétan nem tudok, de a legtöbb gépből és használati tárgyból manapság két kategória van: olcsó kínai szar és drága kínai szar.
2021. okt. 25. 18:01
 30/31 A kérdező kommentje:

Erről lenne szó

[link]

Még ugye kell hozzá pár extra tartozék is.

2021. okt. 25. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!