Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet értetni a volt férjemmel, hogy ez így nem jó, vagy felesleges küzdelem?
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy a gyerek miért nem akar menni?
Az új férjed meg nem akar benne részt venni, akkor miért mentél hozzá? Tudta, hogy van gyereked nem?
N29
Nalunk is anyán mult az hogy apának benőtt a feje lágya sajnos.
Apának magátol nem jutott volna estebe hogy van 2 gyereke..
Sajnos egy nőnek gyakorta a gyerek apja is gyereke :(
Mondjuk én se értem miért lenne jó erősködni egy 12 éves kamasz gyerekkel, hogy de, igen, márpedig jössz.
Pont abban a korban amikor már szereti a gyerek ha "felnőttként" kezelik és hozhat önálló döntéseket. Mint pl. hogy nincs kedve apához átmenni. Ezekszerint nem szeret az apjával lógni. Kamaszkoromban annyira nem jöttem ki apámmal, hogy a halálomon voltam ha közös programot kellett csinálnunk. Kb. 18 éves korom után ez a helyzet normalizálódott, azóta eljárkálunk együtt ide-oda minőségi időt is eltölteni.
Vagy ha ez téged ennyire megérint, akkor zavard el te a gyereket az apjához, akkor mondd azt TE, hogy nincs olyan hogy nem megy. Biztos jól fogja magát érezni...
"Nincs apaképe"
Miből gondolod, hogy nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!