Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy sráccal kiveszünk egy szobát azért hogy szexeljünk, még ott a helyszínen is mondhatok neki nemet, ha meggondolom magam az utolsó pillanatban?
Mondhatsz nemet, ezzel azonban csak egyetlen apró bökkenő van: hogy Ő elfogadja-e ezt a választ tőled, vagy megerőszakol?
Ha nem akarsz szexet semmiképp, akkor gondolkodj előre, önvédelemből főleg.
Szerintem majd mielőtt elmegy, akkor szólj neki hogy mégsem bocs...
🤣
Beteg egy világban élünk...
Én sem értem mit nem értenek egyesek. Több olyan dolog is van ami már csak helyzetben, vetkőzésnél derül ki. Pl higiénia teljes hiánya odalenn, büdös, undort keltő farok, neadjisten szemmel láthatóan nemi betegsége van.
A 18-as által írottaknak van még egy válfaja: amikor attól ijed meg a nő hogy ott derül ki hogy a kedves, simogatós fiú aki levette a lábáról, és akivel egy jó kis szex reményében megy szobára, valójában egy perverz állat és kiderül hogy csak a beteg fétiseit akarná kiélni a másikon, szó sincs szeretkezésről.
Tehát olyan nincs hogy BÁRMIBE beleegyeztem azzal hogy kettesben maradtam vele. Ha előkerül egy retkes farok és közlöm hogy na én most tiplizek és ezt nem hagyja, mert hát feljöttem, most már nincs visszaút, az erőszak és feljelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!