Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbálkozzak egy olyan lánynál, akinek az egyik barátnőjének udvaroltam korábban? Rádásul egy helyen dolgoznak.
Az a helyzet, hogy az a "korábban" még viszonylag friss is, mert mostanában randizgattunk, de úgy tűnik, hogy nem haladunk semerre, plusz a csaj nagyon kényes és körülményes. Részemről múlóban a varázs. Mindegy, ez nem egy, ha nincs ló, akkor jó a szamár is helyzet, ugyanis ez a másik lány tényleg nagyon szép, érettebb a másiknál, és ha őt ismerem meg előbb, akkor rögtön rá esett volna a választásom.
Szóval hogy csináljam?
Ez elszavalva pontosan úgy hangzik, mint a nincs ló, jó a szamár. :D
Elég komplikáltnak tűnik, mert ha rákérdezek, hogy nincs-e kedve beülni valahova egy kávéra, rögtön visszakérdezhet, hogy "te nem a kolleganőmmel és barátnőmmel randiztál mostanában?". Aztán meg hogyan győzködjem, hogy márpedig engem tényleg ő érdekelne?
Nők imàdnak versenyezni egymàssal ( munkahely , szépsègverseny, "több fiú baràtom van mint nő" felfogàs )
Ha nem mutatja ki akkor is:
jól fognak esni neki a bókok
Akármilyen jó baràtnője, szintén jól fog neki esni hogy jobb nàla
Hmm... Ez elég jól hangzik.
Bókoljak neki, hogy milyen jól néz ki ma, csinos ebben a ruhaban, stb... Tök jó. :)
Köszönöm a javaslataitokat, ötleteiteket. :)
Ugyanaz a személy vagyok.
Ne simán bókolj , hanem èreztesd vele hogy klasszisokkal jobb, mint az első jelölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!